Industria frumuseţii se prezintă într-o expoziţie la Timişoara

Industria frumuseţii se prezintă într-o expoziţie la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Mai e o săptămână până la debutul unuia dintre cele mai interesante evenimente promoţionale organizate în ultima perioadă în Timişoara. Este o expoziţie dedicată exclusiv frumuseţii, BeautyFull Days, care are loc în zilele de 20 şi 21 iunie, la Centrul Regional de Afaceri. Organizatorii au anunţat miercuri că va fi cel mai important eveniment de beauty din zona Banatului. Evenimentul a fost gândit ca un concept inovativ care se adresează în egală măsură profesioniștilor și tuturor celor pentru care frumusețea contează. Organizatorii evenimentului le oferă vizitatorilor ocazia de a descoperi superoferte la produse profesionale și noi tehnici din domeniile makeup, hairstyling, tattoo, nail design, cosmetică și remodelare corporală. Desigur, în prim plan vor fi demonstraţiile practice în toate domeniile expoziţiei. Vor fi peste 25 de specialiști implicați în demonstrațiile de pe scenă, dar şi în diferite workshop-uri. Şi cum BeautyFull Days este un eveniment unde se întâlnesc specialiştii din domeniu, aici va fi locul în care reprezentanții firmelor participante și cei care-și doresc o carieră în domeniul beauty vor avea ocazia să se întâlnească la „CV Cafe”, o zonă special amenajată pentru a facilita discuțiile constructive între angajatori și viitorul angajat.

Vizitatorii vor putea găsi la eveniment produse din domeniu la preţuri promoţionale, dar vor putea primi şi sfaturi dintre cele mai competente despre cum se pot folosi cel mai bine, diferit pentru fiecare tip de piele sau păr, toate aceste produse cosmetice, a anunţat Oxana Novacovici, unul dintre organizatori.

Traineri naționali și internaționali vor fi prezenți pe scena evenimentului pentru a susține demonstrații și workshop-uri pentru profesioniștii din industria beauty și numai.


Din sfera machiajului, numele confirmate deja sunt: Renata Abdullaeva, Iulia Voron, Daniela Moga, Molnar Anca, Oana Maria Borza, Claudia Niță, Oxana Novacovici, Amelia Perjescu, Andra Durnea, Lorraine Andrada, Alexandra Turkoane, Inessa Damaschin, Adrian Tigmeanu. De asemenea, vor mai fi la eveniment specialişti în Nail Design (Pruneanu Andreea, Miruna Isac, Fulgeanu Cristina, Hairstyle (Adrian Mureșan, Mihaila Iulian, Eduard Dabican, Cristina Bogza), remodelare corporală (Alin Georgescu, Cosmin Gai, Zorita Latici).

Și pentru că frumusețea are legătură cu interiorul la fel de mult ca și cu exteriorul, iar înfrumusețarea trebuie să fie accesibilă tuturor, organizatorii vor lansa, în cadrul BeautyFullDays, campania “Beautyfull Heart”, prin care femei din categorii sociale defavorizate, fără posibilități financiare, dar cu suflet frumos, vor avea acces gratuit la sesiuni de înfrumusețare prin sprijinul unor profesioniști voluntari și a sponsorilor ce pun la dispoziție produsele necesare.

Organizatori ai acţiunii sunt Lecții de machiaj by Oxana Novacovici și The Mad Agency, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.