Ioan Goia, „zburat” din conducerea Societății de Transport Public Timișoara. Cine va...

Ioan Goia, „zburat” din conducerea Societății de Transport Public Timișoara. Cine va face parte din viitorul consiliu de administrație

0
DISTRIBUIȚI

Ioan Goia, cel care a condus societatea de transport public din Timișoara timp de aproximativ zece ani, a fost eliminat complet din structura de conducere a instituției. La sfârșitul lunii mai, Goia a fost schimbat din funcția de director, iar în urma interviului de selecție pentru consiliul de administrație al STPT, nu a reușit să obțină un punctaj minim.

Potrivit unui proiect de hotărâre din data de 4 iunie, dar care a fost postat pe site-ul Primăriei Timișoara în 15 iunie, aleșii locali ar urma să aprobe, în următoarea ședință de plen, „Raportul pentru numirile finale, întocmit de către Comisia de selecţie, în vederea ocupării posturilor vacante de membrii în Consiliul de Administraţie la Societatea de Transport Public Timişoara S.A.”.

Din acest proiect aflăm că un număr de 14 persoane au participat la interviul de selecție al noilor membri ai consiliului de administrație ai STPT, care a avut loc în data de 5 iunie.


Însă doar șapte dintre candidați au reușit să obțină peste 40 de puncte, necesare pentru a fi declarați admiși.

Este vorba de Culiță Chiș, șeful Direcției Edilitare din cadrul Primăriei Timișoara – 66,25 puncte, Sorin Supuran, directorul general al STPT – 55,20 puncte, Marian Liviu Mocan – 54 puncte, Constantin Avram-Stănușoiu, fost președinte PNL Sânnicolau Mare – 50,75 puncte, Cătălin Iapă, consilier personal al primarului Nicolae Robu – 42,25 puncte, Nicolae Bitea, consilier județean PNL și director adjunct STPT – 45 puncte și Cosmin Buboi, consilier județean PNL – 41,25 puncte.

Pe de altă parte, Ioan Goia a fost primul sub linia, obținând doar 39,75 de puncte, fiind urmat de Teodor Adrian Crișan – 39,25 puncte, Dumitru Popovici – 39 puncte, Sorin Karagena – 38,75 puncte, Andrei Oltenacu – 38,25 puncte, Cosmin Daniel Țepeș – 37 puncte și Nastasia Pop – 30,25 puncte.

Din consiliul de administrație al STPT ar urma să facă parte nouă membri, motiv pentru care, cel mai probabil, ar urma să fie organizată o nouă procedură de selecție. Comisia de selecție a fost compusă din Rodica Aurelian, șefa Serviciului de Resurse Umane din cadrul Primăriei Timișoara, Monica Pfeifer, Medina Marinescu și consilierul local PSD Gabriela Popovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.