Ionel Ganea nu se hazardează: ”Ca un prim obiectiv mi-am propus să...

Ionel Ganea nu se hazardează: ”Ca un prim obiectiv mi-am propus să formez o echipă cât mai competitivă”. Ce spune despre lotul lui ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
Ionel Ganea, prezentat la ACS Poli

ACS Poli l-a prezentat oficial astăzi pe Ionel Ganea, după ce noul tehnician participase mai devreme la reunirea noii sale echipe. Deși președintele Radu Birlică a vorbit de promovare imediat după retrogradare, fostul internațional pare ceva mai prudent.

”Avem un nou început, partea principală e cea financiară, am redus considerabil o parte din salarii. Încercăm să ne regrupăm și să plătim datoriile vechi. Am optat pentru Ionel Ganea, un antrenor care nu necesită nicio prezentare, e un antrenor tânăr, profesionist. Din păcate nu a venit când trebuia. Eu țin mult și la omul Ionel Ganea, am mare încredere în dânsul și cred că viitorul sună bine”, a spus Radu Birlică, președintele lui ACS Poli, la introducerea noului ”principal”.

”Țin să mulțumesc conducerii pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Am ținut să vin aici pentru că e un proiect nou, mie îmi convine să încep de la zero. Trebuie să privim în prezent și viitor. Ca un prim obiectiv mi-am propus să formez aici o echipă cât mai competitivă ca să începem sezonul din Liga a II-a. Eu îmi doresc foarte mult să fac performanță și la acest club din altă postură, de antrenor. Prin condițiile de față eu spun că sunt foarte bune și nu putem să avem decât realizări”, a declarat Ionel Ganea.

Prezent la conferință a fost și vicepreședintele Viorel Boiț. ”Eu mă bucur că a venit domnul Ganea, vreau să transmită temperamentul dânsului și ca antrenor, pe teren știu că dădea totul.


Era puțin coleric dar așa ii stă bine unui jucător, să ai atitudine față de joc. Noi am căzut in mare parte datorită atitudinii jucătorilor față de joc”, consideră acesta.

Ionel Ganea a subliniat că nu se teme de starea economică a clubului. ”Pe foarte mulți îi cunosc, și pe cei tineri, sunt familiarizat cu orașul, nu e nimic nou. Cel mai important e să formăm o echipă cât mai bună și în funcție de asta o să mă pronunț pe viitor. Din moment ce am acceptat nu cred că o să avem probleme, vorbim de Liga a II-a și cei vechi cunosc pretențiile salariale”, a adăugat ”principalul”. Totodată însă acesta nu ascunde că și-ar dori câteva întăriri. ”Trebuie să aflu situația contractuală la toți jucătorii, fiecare antrenor dorește doi jucători pe post, trebuie să ținem cont și de regulamente, trebuie să jucăm cu trei tineri… Avem nevoie de un fundaș central, mijlocaș ofensiv și un atacant. Încercăm să aducem jucători strict pe posturile pe care mi le doresc. Nu am venit să fac risipă de bani, ci să facem performanță”, a concluzionat ”Ganezul”. Antrenorul a mai spus că stagiul centralizat nu are datele stabilite. Din informațiile noastre acesta ar urma să fie probabil la Poiana Brașov, începând cu 10 iulie. De asemenea, foarte probabil, Ganea va trebui să-și găsească un nou secund. Norbert Niță nu a mai ajuns pe Bega. Deocamdată antrenamentele au loc pe plan local, în multe zile fiind programate câte două pe zi.

Astăzi, Ionel Ganea a avut 35 de jucători la pregătire, cinci dintre aceștia, inclusiv tânărul portar Mario Contra, au ajuns mai târziu la primul antrenament deoarece susțin BAC-ul în această perioadă. 

Boiț: ”Nu ni s-a răspuns la adrese”

Viorel Boiț s-a plâns azi că ACS Poli nu a fost băgată în seamă în privința memoriilor făcute la adresa arbitrajelor. ”Cu părerea de rău începem in Liga a II-a, nu noi, au vrut alții, spun apăsat, pentru că sunt în clubul ăsta de 40 de ani și am trecut prin de toate, și maseur și conducător, ce n-am fost? Noi am făcut o adresă la CCA și inclusiv președintelui FRF, Răzvan Burleanu. Nu am primit niciun răspuns, prima dată am făcut după meciul cu Gaz Metan, domnul Crăciunesc a analizat la TV și a fost clar. A trecut termenul de 30 de zile, am mai făcut o scrisoare și nimic… Cum s-a lucrat anul acesta niciodată nu a fost, să te retrogradeze in ultimele două minute”, a conchis Boiț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.