Italianul Leon aduce sunete electronice într-o nouă petrecere pe acoperiș la Timișoara

Italianul Leon aduce sunete electronice într-o nouă petrecere pe acoperiș la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Amatorii de petreceri sunt așteptați la o nouă ediție a evenimentului The Biggest Rooftop Party In Town

Îndrăgostiții de sound-uri electronice sunt așteptați la o nouă petrecere pe acoperiș, inclusă în seria evenimentelor The Biggest Rooftop Party In Town, alături de italianul Leon.

Sâmbătă, 30 iunie, la Shopping City Timişoara, de la ora 19.00, The Biggest Rooftop Party In Town sărbătoreşte vremea prielnică, muzica de calitate, bucuria, vara, zâmbetele şi tot ce ține de buna dispoziție.


Oraşul de pe Bega se va bucura de 12 ore de muzică alături de Atapy, Luca M, Olivian Nour şi LEON, invitatul special al evenimentului. Artistul activează în industria muzicală de aproape 10 ani şi în tot acest timp şi-a clădit un loc stabil şi un nume recognoscibil în jurul globului prin muncă, track-uri de excepție, seturi explozive, carismă şi energie. S-a bucurat încă de la începuturi de sprijinul unor artişti precum MANDY, Loco Dice, Luciano, Carl Cox, Ricardo Villalobos, Steve Lawler, Matthias Tanzmann şi nu în ultimul rând Marco Carola – fondatorul Music On, celebrul label de care artistul aparține de o bună perioadă de timp. Muzica sa răsună în acest moment la festivaluri ca Music On Festival, Lovefest, Sunwaves, Sonar, ADE, etc.

The Biggest Rooftop Party In Town este unul dintre cele mai puternice branduri axate pe acest gen de evenimente din ţară cu un fanbase numeros şi răspândit în majoritatea oraşelor țării cu o deschidere largă la subgenuri muzicale nişate ale genului electronic. Această a doua ediție de la Timişoara din 2018 promite a fi una spectaculuoasă şi antrenantă din toate punctele de vedere. Biletele pentru acest eveniment pot fi procurate în avans aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.