Jaf la o benzinărie din Timiș. Hoții au pus la cale un...

Jaf la o benzinărie din Timiș. Hoții au pus la cale un plan ca-n filmele de acțiune FOTO VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Un jaf pus la cale până la ultimul detaliu a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute într-o benzinărie din Lugoj. Suspecții principali au fost reținuți aseară de polițiști, iar astăzi ajung în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzați de furt calificat și complicitate la furt calificat, scrie lugojinfo.ro. Autorii au recunoscut totul în fața polițiștilor, după mai multe ore de audieri.

Cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, cei trei au reușit să fure 160.000 de lei din seiful stației Petrom de pe strada Caransebeșului.


Toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum, în jurul orei 2.00 noaptea, duminică spre luni, un bărbat cu cagulă pe cap intră în benzinărie și ajunge fără probleme de orientare în camera specială unde se afla seiful cu bani. Știa unde merge, având în vedere că unul dintre complici era angajat în benzinăria respectivă. Acesta a și lăsat ușa descuiată, cu cinci ore înainte de jaf. Angajatul i-a spus prin telefon cifrul de la seif, făcându-se că are treabă, iar un alt tânăr, complicele celor doi, păzea operațiunea, în cazul în care cineva avea de gând să intre în benzinărie.

Bărbatul cu cagulă a dispărut rapid cu banii, însă ceilalți doi au fost nevoiți să răspundă întrebărilor polițiștilor care au ajuns la scurt timp după spargerea sefului, ca urmare a declanșării alarmei. După mai multe ore de audieri, cei doi au dezvăluit întregul plan, iar oamenii legii au pornit în căutarea fugarului. Acesta a fost găsit ieri la Oradea, cu o parte din bani și o mașină cumpărată imediat după jaf.

Cei trei se află acum în arestul IPJ Timiș.

Foto&Video: lugojinfo.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.