”Jurnalista” primarului Robu, la masă cu interlopul Lucian Boncu. Care este explicația...

”Jurnalista” primarului Robu, la masă cu interlopul Lucian Boncu. Care este explicația acesteia

5
DISTRIBUIȚI

Ionuț Nasleu, consilierul personal al primarului Timișoarei, Nicolae Robu, nu este singurul om din administrația municipiului care are o legătură cu interlopul Lucian Boncu. Vă reamintim, faptul că PRESSALERT.ro a publicat mai multe imagini postate pe Facebook, în care Nasleu apărea alături de mai mulți membri ai lumii interlope din Timișoara, din niciuna nelipsind Lucian Boncu, cel care este condamnat în primă instanță pentru amenințare la trei luni de închisoare cu suspendare, este judecat pentru scandalul dintre interlopi de la Iulius Mall și a fost implicat în scandalul împușcăturilor de la stadionul ”Dan Păltinișanu”. Boncu a fost implicat și într-un scandal în care l-a lovit pe fostul ministru Daniel Funeriu. Nasleu s-a apărat susținând că a fost doar la o zi de naștere unde a fost invitat, în timp ce Boncu a susținut că are o relație apropiată cu consilierul personal al lui Robu și vrea să-l pună naș al viitorului copil. Primarul Timișoarei a susținut că are încredere în continuare în Nasleu și a catalogat legăturile acestuia cu interlopii ca fiind ”greșeli minore”.

Alături de interlopul Boncu a pozat și Elena Ișfănuț, una dintre ”jurnalistele” de la televiziunea Facebook a Primăriei Timișoara. Ișfănuț a fost membră în biroul de conducere al Tineretului Național Liberal Timișoara, în anul 2012, ajungând la primărie după câștigarea alegerilor de candidatul USL, Nicolae Robu. Elena Ișfănuț a fost, inițial, inspector de specialitate la Direcţia Comunicare din Primăria Timişoara, iar apoi a ajuns inspector de specialitate la compartimentul protocol, care este subordonat direct primarului Nicolae Robu.


Vă reamintim, că pseudo-interviurile realizate de ”jurnalistele” lui Robu au fost subiect de amuzament pentru presa națională. Poți vedea aici unul dintre cele realizate de Ișfănuț.”Jurnalista” Isfănuț a fost una dintre cele care a beneficiat de un curs de perfecționare plătit de Primăria Timișoara în luna august a anului 2016 -”Dezvoltarea sistemului de control managerial intern, riscuri în activitatea de conducere”, fiind cazată la un hotel de patru stele din Mamaia, timp de o săptămână, într-o cameră care a costat 115 euro pe noapte, asta deși legea nu permite decontarea decât pentru trei stele.

Fotografia în care Elena Ișfănuț apare alături de interlopul Lucian Boncu a fost făcută într-un restaurant din Bazoș, aceștia fiind împreună cu alte persoane. Contactată de PRESSALERT.ro, Isfănuț a confirmat că îl știe pe Boncu ”din oraș, avem prieteni comuni”. De altfel, interlopul a susținut, anterior, că Timișoara ”e un sat cu blocuri. Toată lumea se cunoaște cu toată lumea. Dacă cineva zice, în momentul de față, că nu mă știe pe mine, care e cât de cât o persoană publică, inclusiv primarul dacă zice că nu mă știe, o să fie o minciună”.

 

 

5 COMENTARII

  1. Domule Bota, toata stima si tot respectul pentru munca dumneavoastra de jurnalist. Dar in acest articol daca este vorba despre jurnalista domnului primar, de ce il mai amintiti si pe Lucian Boncu? Dumneavoastra il etichetati ca si interlop si tot dumneavoastra la subiecte care nu au nici o legatura cu el il publicati in articole. Dumneavoastra il cunoasteti pe acest om? Macar ati incercat sa stati de vorba cu el vreodata? Va sfatuiesc sa-l chemati odata la sediul redactiei si sa discutati putin cu el, sa vedeti ideile lui si atunci cred ca v-ati schimba optica gandiri. Este adevarat ca daca cineva il provoaca intentionat se apara, dar sunt convins ca oricine daca este provocat si-i sta in putinta se apara. Nu este corect ceea ce faceti, il provocati cu lucruri care nu tin de el. Faptul ca a fost prezent la o masa in care apare un functionar de la primarie nu cred ca este ceva ilegal. Va doresc mult succes in munca de jurnalist si sa faceti aricole care sa nu incite la ura. Numai bine!

  2. Ce treaba are Lucian Boncu cu articolul acesta? Nu inteleg care este problema ca un functionar, primar, parlamentar sau judecator iese la masa cu o persoana pe care dumneavoastra o considerati dubioasa? A fost vazut Lucian Boncu ca a dat mita sau ceva de genul? A avut afaceri cu statul sau a retrocedat ceva primaria catre el? Domnule Bota va credeam un om cerebral, dar tindeti sa deveniti penibil. Lasati-l odata in pace sa isi vada de treaba lui si nu-l mai provocati cu astfel de articole cancan. Si daca este asa de rau cum spuneti, nu-i mai faceti reclama. O zi buna si la cat mai multe articole de calitate (nu ca cel de mai sus).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.