Lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva, prognozat pentru finalizare încă din...

Lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva, prognozat pentru finalizare încă din acest an

0
DISTRIBUIȚI

Bănăţenii ar putea să circule încă din acest an doar pe unul dintre cele două loturi de autostradă aflate în zonă în construcţie în acest moment. Previziunile pentru deschideri în 2018 ale conducerii CNAIR sunt acum legate doar de lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva, dar nu şi de lotul 3.

În ciuda volumului important de lucru, într-un document întocmit de Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere se prevede ca lotul 4 să fie unul dintre cele nouă tronsoane de autostradă care vor fi deschise în acest an.


Din lista cu optimism a drumarilor dispare lotul 3, care ar urma să fie operaţional doar din feburiarie 2019. Legat de acesta, documentul vorbeşte despre finalizarea construcţiei doar în cazul în care constructorul va avea un grad de mobilizare bun, situaţia meteo va permite realizarea investiţiei, iar constructorul va remedia problemele descoperite la lucrările deja efectuate.

Pentru lotul 4 există în continuare mult de lucru la celebrul deal cu lilieci, dar mare parte din „construcţia uşoară”, din traseul fără probleme mari de realizare, a fost deja realizat. Totuşi, mulţi apreciază că volumul mare de lucru necesar nu va face posibilă finalizarea lotului din acest an. Cele mai multe inaugurări de bucăţi de autostradă sunt prevăzute în acest an în zona Transilvaniei, pe autostrada Transilvania sau pe Sebeş – Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.