Mașina jurnalistului Dragoș Boța, incendiată în stil mafiot

Mașina jurnalistului Dragoș Boța, incendiată în stil mafiot

3
DISTRIBUIȚI
<


p>

Mașina jurnalistului timișorean Dragoș Boța, editorul-șef al PRESSALERT.ro, a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă. Autoturismul Opel Vectra parcat lângă blocul din Timișoara în care locuiește ziaristul a ars în jurul orei 2.40. Incendiul a observat un vecin, care a sunat la 112. Focul a început în partea din spate a mașinii, iar interiorul a fost ars complet. Pompierii au constatat că geamul din dreapta spate a fost spart.

„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu cu două autospeciale și șapte subofițeri. Cauza probabilă a incendiului, în urma cercetărilor, se pare că a fost acțiunea unei persoane”, a declarat plutonier adjudant șef Andrei Zițac.

Trebuie menționat că automobilul era parcat lângă bloc, în apropiere fiind o țeavă de distribuție a gazului. O altă mașină a fost afectată de căldura degajată de flăcări.

„Această acțiune de tip mafiot mă face să cred că investigațiile pe care le-am făcut de-alungul timpului și dezvăluirile publicate pe PRESSALERT.ro au deranjat. Acțiunea din această noapte nu mă face nicio secundă să mă opresc din a-mi face meseria de jurnalist. Cred că este momentul să ne întrebăm cu toții dacă acceptăm ca Timișoara să se transforme într-o Sicilie în care tăcerea complice și cumetriile pe sub masă sunt mai importante decât orice”, a spus Dragoș Boța.

Poliția a deschis o anchetă pentru distrugere, iar criminaliștii fac cercetări la fața locului.

3 COMENTARII

  1. Dacă ești jurnalist de investigație și spui, la anul de grație 2018, că Timișoara riscă să ajungă o Sicilie, înseamnă că:
    1. nu știi că Sicilia nu e un oraș (Palermo, în schimb, da)
    2. ești defazat: infrastructura mafiotă a Timișoarei este de mult dată în folosință și, spre deosebire de autostrăzi, funcționează ca unsă. Inclusiv cu participare celor care-ar trebui s-o dărâme.
    3. Timișoara ar semăna cu Palermo dacă ar avea firme care și-ar afișa public refuzul de a plăti taxă de protecție, ceea ce nu se întâmplă încă.
    Ceea ce n-are Timișoara este presa liberă. Toți așa-zișii jurnaliști sunteți prinși în rețele de cunoștințe, mergeți la sindrofiile mai-marilor, sunteți sub lupa băieților care vă știu și orele când mergeți la budă. Pentru că Timișoara este un oraș mic, prea mic pentru numele lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.