Mii de pesediști timișeni merg la mega-mitingul ”împotriva abuzurilor” de la București....

Mii de pesediști timișeni merg la mega-mitingul ”împotriva abuzurilor” de la București. Ce spune șeful PSD Timiș Călin Dobra despre participarea la acțiune VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Agitație mare, astăzi, la București, unde sunt așteptați să sosească membri ai PSD din întreaga țară pentru a participa la mitingul organizat în Piața Victoriei.

Așa cum a anunțat secretarul executiv al PSD Timiș în urmă cu câteva zile, peste 2.000 de membri și simpatizanți ai partidului au plecat din județul nostru spre capitală, în această dimineață.

Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiș, spune că prin participarea la miting se transmite un semnal puternic cum că “abuzurile și presiunile nu mai sunt acceptate”.

“Peste 2.000 de membri și simpatizanți ai partidului au răspuns apelului nostru de a ne face vocea auzită și a da un semnal puternic în societate că abuzurile și presiunile de orice fel nu mai sunt acceptate. PSD Timiș rămâne o filială puternică a partidului, cu membrii uniți și devotați.


Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că este momentul pentru implicare și ne vedem în Capitală”, a scris Călin Dobra, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, un filmuleț cu îmbarcarea manifestanților din Timișoara a fost postat pe pagina de Facebook a PSD Timiș, în care apar tineri și bătrâni în autocare. “Suntem mulți, suntem uniți și avem ceva de spus. Am fost puși destul la zid și ne-am săturat. E rândul nostru acum să protestăm, suntem aici cu toți tinerii și prietenii noștri”, spune un membru PSD pe filmare. “Vrem să aflăm toate protocoalele secrete și vrem ca această practică nedemocratică, care a adus justiția la cheremul unor interese obscure și nelegitime să înceteze o dată și pentru totdeauna”, a declarat Romanița Jumanca, consilier județean.

“Vrem ca fiecare să plătească, cei care fac abuzuri, la fel cum fiecare cetățean plătește atunci când greșește. Fiecare care a făcut sau face abuzuri trebuie neapărat să plătească”, afirmă și Roxana Manasia, consilier județean. Așa cum se vede pe filmare, manifestanții din Timișoara vor ține în mâini pancarte cu mesaje precum “Ultima soluție e în Constituție”, “Toader Tudorel curăță statul paralel” sau “Macovei, respectă-ți Parlamentul, nu angajamentul”.

Video: Facebook/PSD Timiș

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.