Minola, concert acasă: „Vin în formula nouă și abia aștept să le...

Minola, concert acasă: „Vin în formula nouă și abia aștept să le fac cunoștință băieților cu Timișoara așa cum o cunosc eu, liberă și faină“

0
DISTRIBUIȚI
Minola revine cu un concert acasă, la Timișoara

Timişoreanca Minola Szikszai a devenit cunoscută graţie primului concurs de talente desfăşurat la televiziunile autohtone, Alege A.S.I.A, în urma căruia s-a înfiinţat trupa Pops, formaţie care a cântat în anul 2003 pe una din scenele festivalului Sziget din Budapesta. După ce a urmat Facultatea de Drept, artista a revenit, acum patru ani, în lumea muzicală cu un single, iar în 2017 a revenit sub titulatura de Royal Unknown Artist (R.U.A.) şi a lansat albumul de debut “Transcendent Love”.

Lansarea oficială a acestui album a avut loc în luna octombrie a anului trecut, iar la începutul acestui an artista s-a calificat în semifinala unuia dintre cele mai faimoase concursuri de compoziţii din întreaga lume, International Songwriting Competion, eveniment care are loc anual în Nashville (Statele Unite), cu piesele „I wanna be the light” şi „Break down the rules”, ambele melodii fiind incluse pe albumul “Transcendent Love”.
Minola Anthea Szikszai (aka R.U.A.) va susține un concert la Timișoara, joi 28 iunie, de la ora 21.00, la Șura, alături de Mike Dragomir – bas, Andu Nanut – tobe, Solo Catalin Fantaneanu – chitara.

„Vin la Timișoara după o perioadă lungă.


Nu am mai fost acasă de la Crăciun când am și cântat la Târgul de Crăciun în Piața Operei. Practic de atunci nu i-am mai văzut nici pe ai mei. Sunt extrem de fericită, aștept ziua asta de ceva timp. Îmi era dor de aerul de acasă. Acum este cald și ne vom putea plimba cu alt elan. Bunica mea împlinește de asemenea frumoasa vârstă de 80 de ani și e cel mai frumos cadou pe care ni-l putem face reciproc. Să fim împreună. Vin în formula nouă și abia aștept să le fac cunoștință băieților cu Timișoara așa cum o cunosc eu, liberă și faină.

Schimbarea formulei a venit natural și mă simt norocoasă și extrem de fericită să am alături de mine oameni care împărtășesc aceeași viziune în ceea ce privește muzica și nu numai. R.U.A. înseamnă cale, drum, stradă, (în portugheză), iar strada mea a fost presarată cu multe de-alungul timpului așa încât fiecare etapă din această călătorie o consider o etapă câștigată pentru faptul că a contribuit la dezvoltarea mea muzicală și personală. Voi cânta piesele de pe albumul „Transcendent Love” și piese noi ce plănuiesc să facă parte din albumul 2 la care lucrez deja de ceva timp. Vă aștept joi la Șura să ne distrăm și să vedeți despre ce este vorba în noua etapa R.U.A., etapă care curge către un electro pop rock. Mă bucur de asemenea să anunț faptul că anul viitor în luna mai avem primul turneu german în 7 orașe“, ne-a declarat Minola.

Biletele pentru concertul R.U.A. care va avea loc joi 28 iunie costă 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.