Muzici nemuritoare alături de olandezul Interstellar Funk și multă distracție în prima...

Muzici nemuritoare alături de olandezul Interstellar Funk și multă distracție în prima zi de Launmomentdat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-506239340">

Evenimentul numit Launmomentdat în parc a ajuns la ediția a treia. Prima zi de festival de muzică electronică și artă contemporană s-a desfășurat ieri, până la ora 23.00. Muzica, arta, teatru și filmul au adus împreună aproximativ 2000 de persoane, în Parcul Poporului din Timișoara.

Prima zi a început la scena Tropical cu selecții pe vinil din partea DJ-ilor locali. Această zonă a inclus și un târg dedicat colecționariilor de plăci. Publicul numeros s-a bucurat de seturi de muzică techno, house și hip hop. Spectacolele de teatru au fost susținute de Auăleu Teatru, care au jucat “Monoloagele Vecinului”, un spectacol solo creat de Laurențiu Bănescu. Asylum Teatru a oferit un program de teatru senzorial, iar Cinemobilul proiecția filmului “Chuck Norris vs comunism”.

Astăzi, călătoria muzicală continuă cu Esa, Dubapest Hifi, Mighty Boogie, Agel, Von bruber, iar duminică vor avea loc concerte cu Omelette și Mud Boulevard. Activitățile vor fi de la ora 12.00 până la 23.00. În fiecare zi de festival se vor organiza expoziții, un târg de viniluri, jocuri, ateliere de reciclare, de biciclete și multe altele.

Cireașa de pe tort a primei zile a fost tânărul olandez care activează sub pseudonimul Interstellar Funk. Olf van Elden a lansat acest proiect în 2013 și setul său din Timișoara a avut toate ingredientele unei petreceri reușite. Unul din atuurile olandezului este selecția diversă, printre piesele alese aseară cunoscătorii având parte de mostre de new wave, electro, techno, synth – pop și alte „bunătățuri“ din care nu au lispit nici track-urile pesronale lansate la labelul Rush Hour. Un alt set apreciat de cei prezenți a fost cel susținut de Loefah.

Foto: Dragoș Jivan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.