Nicolae Robu, nelămurit după sondajul său de pe Facebook despre o fuziune...

Nicolae Robu, nelămurit după sondajul său de pe Facebook despre o fuziune între ACS și ASU Poli. Cristian Brâncovan, mai mulți respondenți la ancheta sa

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a lansat în urmă cu două zile un sondaj inflamator pe Facebook privind o fuziune între ACS Poli și ASU Politehnica. Astăzi acesta s-a încheiat, iar rezultatele nu l-au ”edificat complet” nici pe primar. Practic ”votanții” au avut de ales între cine vrea să fuzioneze cu cine, dintre cele două opțiuni mari și late: ”Fan ACS vreau fuz cu ASU” și ”Fan ASU vreau fuz cu ACS”.

Nici măcar două mii de suporteri nu s-au pronunțat în sondajul primarului Timișoarei. 958, reprezentând 48% din totalul respondenților s-au declarat fani ACS, iar 1.000, reprezentând 52% din totalul respondenților, sunt fani ASU. Primarul și-a motivat lansarea anchetei prin faptul că mulți fani i-au cerut să înceapă un dialog între cele două cluburi. Nu puține au fost comentariile ”acide” legate de faptul că ambele variante de răspuns sunt de fapt acorduri în legătură cu o fuziune între ACS Poli și ASU Politehnica, indiferent de simpatie.

”Menționez că aplicația de sondare folosită nu permite decât două variante de răspuns. Prin urmare, nu mi-a dat posibilitatea să văd câți fani ai fiecăreia dintre echipe nu sunt de acord cu fuziunea. Aceștia au avut posibilitatea să se exprime prin postări și au și făcut-o. Din păcate, au făcut-o printr-o nouă revărsare de venin, cum rar mi-a fost dat să văd! Dar, eu trec și peste aceasta, cum am trecut din 2012 peste atâtea și atâtea altele!”, a scris Nicolae Robu.

Nici edilul-șef nu a tras o concluzie clară de pe urmă sondajului său.


”În ceea ce mă privește, mă voi pronunța și voi acționa ca atare atunci când voi fi complet edificat asupra mai multor aspecte ce obligatoriu trebuie avute în vedere în context.

P.S. Nu pot să nu arăt ridicolul unor poziții care, în traducere liberă, înseamnă: “Voi, ACS, ați redobândit palmaresul istoric, drepturile exclusive asupra numelui și culorilor, ați ajuns la loturi de seniori și juniori cu care, pe lângă că ați retrogradat pe nedrept, ați bătut, printre alții, pe CFR Cluj și pe Dinamo, ei bine, desființați-vă acum și dați-ne totul nouă, la ASU, sub o nouă serie de injurii”, a conchis Robu în postarea de pe rețeaua preferată de socializare.

Mai mulți respondenți la sondajul lansat de ”Șefu clasei”

În aceeași zi, ca răspuns la ancheta primarului, Cristian Brâncovan, cunoscut ca fan ASU Poli, a lansat un sondaj, tot pe Facebook, și tot cu două răspunsuri. Întrebarea a fost: ”Cine este vinovat pentru eșecul proiectului fotbalistic ACS Poli?”. 78% dintre votanți au optat pentru prima variantă, adică ”Nicolae Robu”. Restul de 22% (669 votanți) au ”mers” pe varianta ”oricine altcineva”. De remarcat că la acest sondaj s-au înregistrat aproape 3.000 de respondenți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.