Nicolae Robu se războiește din nou pe Facebook cu cei de la...

Nicolae Robu se războiește din nou pe Facebook cu cei de la USR Timiș. De ce a șters o postare în care s-a făcut de râs

0
DISTRIBUIȚI

robu sondaj sters

Nicolae Robu a lansat, aseară, un nou sondaj ”stropit” cu accente megalomane, iar în postarea de pe Facebook i-a atacat pe cei din USR Timiș, cu care a început un război pe tema locurilor în care se pot strânge semnături pentru campania “Fără penali în funcții publice”. De data aceasta, primarul Timișoarei îi întreba pe internauți dacă vor “complexe” sportive și de agrement în Calea Lipovei și în Calea Buziașului “cum vă fac eu sau vreți palavrageală și tragere de timp cum vrea USR”. De altfel, edilul îi numește pe cei din USR “noul grup împotriva Timișoarei”. Astfel, internauții au fost invitați să bifeze “Vrem realizări pe teren” sau “Vrem birocrație”.

Senatorul USR de Timiș Nicu Fălcoi nu s-a lăsat mai prejos și a lansat și el un sondaj pe Facebook, spunând despre Nicolae Robu că e “plecat cu pluta”.

“Seria comediilor bufe avându-l drept erou pe personajul tragic-comic aflat conjunctural în fruntea Timișoarei continuă. Închipuindu-și, pesemne, că s-a înstăpânit peste Timișoara, trecându-și-o în C.F., vremelnicul edil se rățoiește la echipa USR și îi chestionează pe timișoreni dacă vor complex sportiv și de agrement “cum vă fac eu”. Domnule Robu, e drept că prăbușirea în ridicol e-o boală care n-a ucis pe nimeni, doar că recuperarea e anevoioasă și dificil de garantat, mai ales când peste toate se-adaugă și povara egolatriei. Deși nu trag prea mare nădejde că reacționați la argumente, vă atenționez, totuși, cu îngrijorare, că banii cu care “ne faceți” nu sunt ai dumneavoastră, ci ai noștri, ai timișorenilor, ai tuturor celor care plătim taxe și impozite! A dumneavoastră este responsabilitatea de a-i gospodări așa cum se cuvine și obligația legală de a respecta absolut toate (!!!) etapele prevăzute de lege atunci când vine vorba de realizarea unui obiectiv de investiții. Asta dacă nu cumva oglinda mincinoasă v-a convins că dumneavoastră sunteți mai presus de lege. PS: Și pentru că tot am văzut că vă plac sondajele, iată, mai jos, unul care sper să vă placă. 1. Personajul din fruntea Timișoarei e narcisist, plecat cu pluta, cel mai prost administrator pe care îl putea avea orașul. 2. Nu, așa e el”, a scris Nicu Fălcoi.

Văzând că un număr tot mai mare de persoane bifează a doua variantă la sondajul lansat, Nicolae Robu a postat, astăzi, un mesaj pe Facebook, însoțit de un filmuleț în care apare marcând un gol din lovitură de la 11 metri.

“Iată replica mea la mobilizarea USR-istă împotriva complexurilor sportive și de agrement pe care le voi construi – da, le voi construi!- în Calea Lipovei și Calea Buziașului! USR se zbate din răsputeri, cu mobilizare de-a dreptul patologică, să mă împiedice să realizez până în 2020 cele două complexuri premiere naționale! Din păcate, această structură ce ar trebui să fie alături de PNL -Partidul Independenței României, Partidul Marii Uniri, Partidul atâtor Martiri ai Neamului pentru Democrație-, în lupta contra PSD=ciuma roșie, nu conștientizează că e în raport cu mine în postura portarului din filmulețul de mai jos, neputincios în a mă împiedica să punctez! Dacă sunteți de acord cu mine, adică: dacă vreți să construiesc cele două complexuri și-apoi, în etapa a doua, încă două pe lângă ele, dați Like! Dacă nu sunteți de acord cu mine, adică: dacă vreți să stopez din mersul lor cele două proiecte, postați textul “Dislike” În ambele cazuri, dați Share”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

O oră mai târziu, primarul Timișoarei a revenit cu o nouă postare pe rețeaua de socializare.


Astfel, deși sondajul ar fi trebuit să se încheie în șase zile, Nicolae Robu l-a șters și a făcut un printscreen la postare, anunțând deja rezultatele. Motivul pentru care a șters postarea ar putea fi numărul mare de comentarii critice la adresa edilului, de care a avut parte și atunci când s-a arătat revoltat de faptul că cei de la USR strâng semnături în zona pietonală a orașului. Ulterior, Nicolae Robu a șters și acea postare, precizând că “mi-au umplut pagina de Facebook cu niște cuvinte care n-am știut că sunt în stare ființele umane să le emită. Și atunci, ca să nu pierd vremea să șterg comentariile, am șters toată postarea”.

În ultima postare pe Facebook de astăzi, Nicolae Robu, fără niciun fel de dovadă, spune că cei 1.200 de internauți care au bifat “Vrem birocrație” sunt membri USR.

“Stop vot! Iată, marea performanță USR: 1.200 de usr-iști din întreaga țară, precum și din diaspora n-au nicio jenă să susțină că vor “birocrație, palavrageală și tragere de timp” în realizarea Complexului Sportiv și de Agrement din Calea Lipovei și a Complexului Sportiv și de Agrement din Calea Buziașului! Halal preocupare pt interesul public! Asta-i fața reală a USR, dincolo de lozinci frumoase! În loc să fie alături de PNL, partidul care a modernizat România în sec. XIX si XX, care a condus-o în războiul pt independență, în primul război mondial, în anul de grație al Marii Uniri 1918, partidul care a dat atâția martiri pt democrație, în lupta contra ciumei roșii, iată cine este, de fapt, USR! Au votat 3.500 de persoane, dintre care: 2.300 reprezentând 65%, pentru realizări pe teren, în speță pentru continuarea procesului de implementare a celor două proiecte; 1.200 reprezentând 35%, pentru birocrație, palavrageală și tragere de timp”, adică: pentru a nu se realiza, de fapt, Complexul Sportiv și de Agrement din Calea Lipovei și Complexul Sportiv și de Agrement din Calea Buziașului! Nu de alta, dar, realizarea lor, ca și a pasajelor și a tuturor celorlalte obiective, aduce apreciere din partea cetățenilor cu mintea neîncețoșată de patimi și interese politice -adică: din partea celor mulți, foarte mulți”, a declarat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.