Nicolae Robu, sondaj pe tema unei fuziuni între ACS Poli și ASU...

Nicolae Robu, sondaj pe tema unei fuziuni între ACS Poli și ASU Politehnica. Cristian Brâncovan a lansat în replică propria „anchetă”

0
DISTRIBUIȚI

Situația precară a clubului ACS Poli, retrogradată și cu datorii, l-a determinat pe primarul Nicolae Robu să lanseze un sondaj despre o eventuală fuziune cu gruparea susținută de druckeri, ASU Politehnica. Există însă doar două variante de răspuns, induse, fapt care a declanșat ”furtuna” pe pagina de Facebook a edilului.

”Timișoara are 3 echipe de fotbal in Liga 2. Una dintre ele -ACS Poli- este a comunității, reprezentată juridic de Consiliul Local, Consiliul Județean și Universitatea Politehnica -3 instituții publice-, ceea ce, presupun eu, transferă asupra sa anumite restricții ce țin de gestiunea patrimoniului public, fie el public și doar indirect.


Presupunând că, totuși, în condițiile date, dpdv juridic, intrarea ei într-un proces de fuziune n-ar reprezenta o probemă, dv ce părere aveți?”, e textul ultimului sondaj lansat de primar.

Variantele de răspuns nu sunt deloc pe gustul majorității fanilor. ”Votanții” au de ales între ”Fan ACS vreau fuz cu ASU”, varianta 1, și ”Fan ASU vreau fuz cu ACS”, varianta 2. ”Și varianta «Fără fuziune» unde este”, s-a întrebat un suporter ASU Politehnica. Multe comentarii nu sunt însă foarte elogioase la adresa primarului sau inițiativei sale.

Cristi Brâncovan, susținător al ”Băieților în ghete”, a postat în replică un alt sondaj cu titlul: ”Cine este vinovat pentru eșecul proiectului fotbalistic ACS Poli?”. Și aici au fost doar două variante. Una dintre ele foarte ”sugestivă”. În acest sondaj 82% din peste 800 care votaseră până la ora 16.15 au răspuns varianta 1: Nicolae Robu. Restul au ales varianta 2: ”oricine altcineva”.

Recent oficialii lui ACS Poli s-au întâlnit cu sponsorii echipei și au discutat despre continuarea activității, dar se pare că perspectivele sunt departe de a fi roz după retrogradarea cu datorii a echipei susținute inițial și financiar de autorități. 

ASU Politehnica, fostă grupare de amatori a Univ. Politehnica, are alte ambiții din anul 2012 sub conducerea suporterilor și fanii au aderat la proiect tocmai pentru a evita situațiile din trecut, care includeau fuziunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.