Pas important pentru ca vaporașele să poată circula pe Bega. Anunțul făcut...

Pas important pentru ca vaporașele să poată circula pe Bega. Anunțul făcut de primarul Robu

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a făcut, în această dimineață, un anunț important pe pagina sa de Facebook cu privire la cele șapte vaporașe cumpărate pentru a ne plimba pe Bega. Potrivit primarului Timișoarei, ieri a fost publicată Hotărârea de Guvern privind înființarea Administrației Canalului Bega.

“Încă un pas făcut pe drumul incredibil de anevoios al dării în folosință a vaporașelor! În Monitorul Oficial de ieri, 29.06.2018, a fost publicată Hotărârea de Guvern nr.


451 din 21.06.2018, privind înființarea, organizarea și funcționarea Regiei Autonome “Administrația Canalului Navigabil Bega” Timiș, sub autoritatea Ministerului Transporturilor. N-a mai rămas decât ca această nouă structură să fie activată, prin popularea posturilor cheie, iar apoi ca angajații să genereze Regulamentul de Navigare și să stabilească signalistica. Și-apoi, ne vom plimba cu vaporașele, noi, timișorenii și, fără-ndoială, oaspeții Timișoarei! Dacă vă bucurați, dați Like Dacă nu vă bucurați, nicio problemă, o să treacă și asta :)) Dați, oricum, Share”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

Cele șapte vaporașe au fost cumpărate cu șapte milioane de lei ca şi contribuţie a Primăriei Timișoara la proiectul de reabilitare a malurilor Begăi, în valoare de șase milioane de euro, bani europeni.

1 COMENTARIU

  1. Exista deja un Regulament de semnalizare si navigare, votat de Consiliul Local Timisoara si platit de primarie. Daca Administrația Canalului Navigabil Bega va face alt regulament, banii pentru cel facut de primarie, cine-i recupereaza?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.