Pasionații de motociclete se adună la o nouă ediție a festivalului Road...

Pasionații de motociclete se adună la o nouă ediție a festivalului Road Patrol MC România, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a 16-a ediție a festivalului Road Patrol MC România va avea loc în acest an în perioada 15-17 iunie la Poligonul AJVPS Timiș de lângă Pădurea Verde, pasionaţii de motociclete având parte și de această dată de un program variat, ce include „bunătățuri“ cât se poate de interesante.

„Respectând tradiția, Road Patrol MC vă invită sâmbătă să ne urmați pe strazile orașului în parada festivalului Road Patrol Bikers Festival. Pentru noi este o nouă ocazie de a atrage atenția asupra noastră, a motocicliștilor. Vrem să știe lumea că suntem și noi în trafic. Așa că dacă vrei să-ți etalezi cromul, culorile sau doar să faci act de prezență, vino sâmbătă în coloană și hai să ne plimbăm“, astfel sună invitația organizatorilor.

Programul muzical al evenimentului include concerte cu Dr. Crazy One Man Band, Dusty Ride, Quo Vadis și Lord Bishop (vineri) și Void Inn, Guerrillas, Crimena, Dirty Shirt și Odd Crew (sâmbătă). Festivalul va avea parte și de o tombolă.

„Un far, un ghidon, o șa și ceva sub ea + două roți. Cam de atât ai nevoie să-ți transformi visele în realitate. Noi, Road Patrol MC România, păstrăm tradiția și vrem să ajutăm un norocos să-și urce visele în șaua unei motociclete și să pornească la drum. Vino la Road Patrol MC România Bikers Festival 2018 și participă la tombola care te poate aduce în posesia unei motociclete. Vino și încearca-ți norocul. Poti pleca în șaua unei motociclete care să te poarte acolo unde până acum doar visai.


Pretul biletului va fi de 20 lei. Baftă tuturor!“, au transmis organizatorii evenimentului.

Muzica etalată de Lord Bishop Rocks este descrisă pe site-ul oficial ca fiind „hendrixian motor funk“ şi este inspirată din melodiile unor trupe ca Jimi Hendrix Experience, Cream, Blue Cheer, Nirvana, Motörhead, Muse, Them Crooked Vultures, Green Day, Beatles, Black Sabbath sau James Brown. Excentricul lider al trupei, Lord Bishop, a mai fost prezent în trecut în zona noastră, susţinând un memorabil concert în defunctul club The Note de pe strada Mehadia şi un alt recital în cadrul festivalului Rock la Mureş, desfăşurat la Periam – Port.

Quo Vadis este o trupă înființată în 1991 care a debutat un an mai târziu în fața publicului local la un jam – session din Casa Studenților, care a susținut o serie de concerte în țară și în străinătate, iar în anii 90 și a devenit un reper în muzica rock – blues autohtonă. După câțiva ani de pauză, în 2016, trupa a revenit cu un recital inclus în Zilele Culturii Maghiare, în formula Farkas László (chitară, voce, muzicuţă), Borbély Szilárd (tobe, percuție), Kiss Attila (chitară bas, voce) şi Teodor Pop (claviaturi). Începând din acest an, formația s-a pus din nou „pe treabă“ și pregătește și câteva piese noi.

„Avem nevoie de ele și ne sunt dragi. Ne plac formele lor, ne place să le admirăm, ne place să le știm aproape. Toți am avut sau avem una și ținem la ea. Din acest motiv, ele, doamnele sau domnișoarele vor avea intrarea gratuită. La fel vor intra și juniorii cărora sperăm să le putem transmite pasiunea noastră pentru motociclete“, spun organizatorii evenimentului.

Biletele pentru ediția din acest an a festivalului Road Patrol MC România costă 40 lei, iar doamnele, domnișoarele și copiii sub 10 ani au intrarea gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.