Patru camioane de gunoaie, strânse dintr-un adăpost improvizat al oamenilor străzii din...

Patru camioane de gunoaie, strânse dintr-un adăpost improvizat al oamenilor străzii din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1597475050">

Focar de infecție pe un teren din zona Calea Buziașului. Doi oameni ai străzii s-au folosit de cartoane, lemne și alte materiale pentru a realiza un adăpost improvizat. În urmă cu câteva zile, polițiștii locali au identificat coliba din gunoaie, realizată pe str. Chevereșului, pe un teren cu vegetație din abundență, aflat lângă o societate comercială. În adăpost locuiau ilegal două persoane adulte, una din Voiteg, iar cealaltă din Timișoara.

„Polițiștii locali au demarat procedurile pentru îndrumarea către localitatea de domiciliu, iar în cazul celei din Timișoara s-a luat măsura îndrumării către serviciile sociale, și au trecut la igienizarea zonei cu sprijinul reprezentanților societății de salubrizare Retim, care a strâns din locația respectivă peste patru camioane de deșeuri”, arată Poliția Locală Timișoara, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit reprezentanților instituției, de la începutul anului și până în prezent au fost identificate și salubrizate ca urmare a intervenției polițiștilor locali un număr de 29 astfel de adăposturi improvizate în diverse zone ale orașului.

„Totodată, Poliția Locală face apel către timișoreni ca, în cazul în care au cunoștință despre astfel de locații cu adăposturi ridicate de oameni ai străzii, care reprezintă adevărate focare de infecții, să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 pentru ca polițiștii locali să se poate deplasa la fața locului pentru a lua măsurile legale care se impun”, informează Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.