Polițiști locali după ce au fost surprinși mâncând în corturile HBO: „Mare...

Polițiști locali după ce au fost surprinși mâncând în corturile HBO: „Mare ziarist sunteți dumneavoastră, dacă filmați polițiștii cum mânâncă” VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

Producția HBO „Hackerville”, serial care filmează în această perioadă la Timișoara, nu este doar o bună oportunitate pentru imaginea orașului, ci și o ocazie de a lua masa într-un cadru inedit pentru polițiștii locali din oraș.

Doi agenți ai Poliției Locale Timișoara, au fost surprinși în această seară în timp ce luau cina în unul dintre corturile instalate de HBO pe strada Sergent Constantin Mușat din zona Piața Unirii, mai exact cortul de catering unde  mânâncă în mod normal cei care lucrează la producția „Hackerville”.

După ce au luat cina, cei doi s-au ridicat și nu au scos bani din buzunar pentru a plăti, acest lucru nefiind, probabil, posibil oricum, iar apoi au adoptat o atitudine zeflemitoare în fața reporterului PRESSALERT.ro.

„Mare ziarist sunteți dumneavoastră, dacă filmați polițiștii cum mânâncă.


Suntem în pauză. Nu vă interesează unde sunt eu în pauză, am pretenții de la dumneavoastră. Băgați asta pe post”, a răspuns unul dintre agenți.

5 COMENTARII

 1. Am mai văzut locali în ..vizita pe la diferite localuri pe pietonalaetc.
  Tor t căuta patronii , dau mâna cu ei și se baga in seama, ca si cum ar fi mega-importanti..
  Mai o berica gratis, o ciorbă.
  E jenant.
  Pomanagii.
  Nu toți, da unii chiar se fac de ras

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.