PREMIERĂ TAROM, peste Ryanair la numărul de pasageri transportați către București. Vezi...

PREMIERĂ TAROM, peste Ryanair la numărul de pasageri transportați către București. Vezi evoluția cifrelor de trafic

0
DISTRIBUIȚI

Datele de trafic de pe aeroportul internațional ”Traian Vuia” Timișoara, pentru primele cinci luni ale acestui an, arată o evoluție spectaculoasă a companiei Tarom, care pentru prima oară reușește să fie peste compania low-cost Ryanair la numărul de pasageri transportați. În primele cinci luni ale acestui an, aeroportul din vestul țării a fost tranzitat de 600.076 pasageri, cea mai aglomerată lună pâna acum fiind martie – 127.716 călători

Destinația pe care Tarom a reușit, în premieră, să fie peste Ryanair este cea mai aglomerată rută internă Timișoara – București și retur.


Dacă în luna ianuarie a acestui an, Tarom a transportat 8.932 de persoane, iar Ryanair 18.120, în februarie compania de stat a ajuns la 11.870 de pasageri, iar compania low-cost la 18.334 de oameni. Cifrele Tarom au crescut constant, în luna mai ajungând pe această rută la 18.430 de persoane, în timp ce Ryanair a înregistrat 17.892 de călători.

”Aceste cifre sunt confirmarea faptului că strategia pe care am adoptat-o este una eficientă. Le mulțumesc celor care au călătorit cu noi că mi s-au alăturat în acest efort de a dovedi că Tarom este compania națională a tuturor românilor. În același timp, aceste creșteri de trafic ne obligă în fața pasagerilor să venim permanent cu oferte și destinații noi, cât mai bune pentru aceștia”, a declarar Wolff Werner, directorul general al Tarom.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.