Președintele PMP Timiș, după ce Roxana Iliescu a părăsit funcția de vicepreședinte...

Președintele PMP Timiș, după ce Roxana Iliescu a părăsit funcția de vicepreședinte al consiliului județean: „Este exclusă o colaborare cu PSD”

0
DISTRIBUIȚI

Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș, a declarat, astăzi, în cadrul conferinței de presă organizată la sediul partidului, că este exclusă o colaborare cu PSD la consiliul județean. Asta după ce Roxana Iliescu și-a dat demisia din funcția de consilier județean și de vicepreședinte al instituției.

“Suntem deschiși și suntem deciși să unim toate forțele de dreapta. Invit toate formațiunile de dreapta din județul Timiș, să ne așezăm din nou la masă și să discutăm. Ne dorim să finalizăm cât mai repede discuțiile și să dăm un semnal către București că lucrurile încep să prindă contur în acest sens. Este exclusă o colaborare cu PSD la Consiliul Județean Timiș. Eu l-am rupt (n.r.


protocolul), ar fi culmea să vin acum și să fac un nou protocol cu PSD”, a afirmat Cornel Sămărtinean.

De altfel, astăzi, Călin Dobra, șeful CJ Timiș, a confirmat că protocolul semnat între PSD și PMP a fost denunțat de către Cornel Sămărtinean.

Întrebat cine ar putea să-i ia locul Roxanei Iliescu în funcția de consilier județean, liderul PMP Timiș a precizat că se va face o analiză și va fi ales un om care să facă “politica partidului”.

“După ce noi vom lua act de ordinul prefectului, vom face o ședință în interiorul partidului. Pe listă sunt mai multe nume. Mulți colegi care sunt pe listă nu au mai fost pe la partid de ani de zile, nu și-au plătit cotizațiile. O să analizăm și cât mai repede vom transmite cine va fi nominalizat din partea partidului pentru ocuparea funcției de consilier județean. Cred că pe lista pentru consilieri județeni erau imediat doamna Georgeta Rus, apoi Radu Șumălan. Pentru noi, cel mai important lucru este să fie omul PMP, care va face politica PMP și nu a altui partid. Hai să fim serioși, sunt funcții politice, nu câștigate prin concurs sau nu știu ce studii deosebite, iar acești oameni trebuie să țină cont de politica partidului, de interesele partidului în județ. Nu putem să facem politica altor partide sau interesele altora. Noi trebuie să facem politica pe care partidul o cere. Nu înțeleg indisciplina asta. Cei care sunt pe liste sunt mai mult sau mai puțin oameni ai partidului”, a mai precizat Cornel Sămărtinean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.