Primarul Robu, după ce abonații Colterm au rămas fără apă caldă: “S-a...

Primarul Robu, după ce abonații Colterm au rămas fără apă caldă: “S-a rezolvat cu gazul” UPDATE De ce apa e încă rece

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-65972924">

Nicolae Robu a postat, în această dimineață, un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care, fără să ofere prea multe informații suplimentare, anunță că s-a rezolvat problema furnizării de gaze naturale către Colterm.

“S-a rezolvat cu gazul pentru Colterm! Se repornește furnizarea după mai puțin de 24 de ore de întrerupere! Mulțumim E.ON Gaz pentru înțelegere”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Vă reamintim că, ieri, toți cei peste 60.000 de abonați ai Colterm au rămas fără apă caldă, după ce E.ON Energie România a sistat furnizarea gazelor naturale către regia de termoficare a Timișoarei din cauza unor datorii mai vechi, în valoare totală de peste 7,5 milioane de lei.

UPDATE Deși edilul-șef s-a grăbit să facă anunțul, reprezentanții Colterm au precizat, pentru PRESSALERT.ro, că încă nu curge apă caldă la robinetele abonaților, pentru că trebuie urmată o serie de proceduri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.