Primarul Robu după ce mașina jurnalistului Dragoș Boța a fost incendiată: „Își...

Primarul Robu după ce mașina jurnalistului Dragoș Boța a fost incendiată: „Își arată mizerabilitatea și încearcă să se victimizeze”

2
DISTRIBUIȚI

Atac dur al edilului-șef al Timișoarei după ce editorul-șef al PRESSALERT.ro și-a exprimat opinia că incendierea mașinii este o acțiune de intimidare în urma anchetelor realizate de-a lungul timpului, iar una dintre dezvăluirile din ultima vreme îl vizează și pe unul dintre oamenii de încredere ai primarului, Ionuț Nasleu, și legăturile acestuia cu lumea interlopă.

„Ce s-a întâmplat este extrem de grav, trebuie identificat făptașul și să se acorde pedepse exemplare conform legii, trebuie dat un exemplu. Cine face așa, nu scapă! Pe de altă parte, acest personaj cu numele Dragoș Boța își arată mizerabilitatea inclusiv în această situație și încearcă să se victimizeze, încearcă să exploateze această situație. Nu exclud și alte scenarii pe care nu le pomenesc eu pentru că am încredere în forțele de cercetare care s-au pus în mișcare. Sunt convins că adevărul va ieși la iveală. Cât de mizerabil trebuie să fii încât să pomenești numele primarului Nicolae Robu, care știe toată lumea ce fel de om este, într-un astfel de context? Acest individ nu este demn să vorbesc eu despre el, eu vorbesc despre o faptă.


Acest personaj este de cea mai joasă speță, dar fapta care s-a întâmplat este extrem de gravă, nici ultimul om din orice comunitate nu trebuie să pățească așa ceva”, a spus Nicolae Robu la emisiunea „News Magazine” de la Antena 3.

Întrebat de gazda emisiunii dacă vrea să sugereze faptul că Dragoș Boța și-a înscenat incidentul cu mașina incendiată pentru a se victimiza, primarul a spus că „nu îmi permit să fac speculații, fiecare înțelege ce dorește din ce am spus eu. De la oameni total lipsiți de caracter precum acesta te poți aștepta la orice. Nu știu în ce cercuri se învârte, nu-l acuz, nu știu dacă sunt răzbunări între oameni de aceeași teapă, n-am de unde să știu ce s-a întâmplat”.

Edilul-șef îl apără în continuare pe consilierul său personal, Ionuț Nasleu, deși legăturile acestuia cu lumea interlopă din Timișoara au fost dovedite cu imagini. „Dacă cineva dovedește cea mai mică implicare ilegală în ceva, nu în acest caz, pentru că nu pot să-mi imaginez așa ceva, dar orice fel de vinovăție, de ilegalitate din partea vreunui apropiat al meu, instantaneu pleacă de lângă mine. Dar că spune un personaj ca Dragoș Boța ceva negativ la adresa unui apropiat al meu, eu nu-l voi pedepsi pe acel apropiat”, a spus primarul Nicolae Robu.

„Primarul Robu continuă să aibă același discurs de ură față de presa din Timișoara”, a fost reacția lui Dragoș Boța.

Vă reamintim că mașina jurnalistului a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apropierea blocului în care acesta locuiește.

2 COMENTARII

  1. Cit de mizerabil poate fi acest Robu Nicolae zis Robulica sa se bucure de fapta unor infractori!
    Un om integru s-ar fi abtinut de la orice comentariu; in schimb el se manifesta ca un complice la fapte antisociale.
    Atitudinea manifestata denota complicitatea acestui idivid cu lumea interlopa.
    Este clar ca postarile referitoare la relatia dintre consilierul lui Robulica si lumea interlopa reflecta adevarul.
    DNA dormi in izmene sau in bikini ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.