Primarul Robu se laudă că a realizat peste 100 de kilometri de...

Primarul Robu se laudă că a realizat peste 100 de kilometri de piste și îi întreabă pe bicicliști, pe Facebook: „Ce amenajări și unde să fac în continuare”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a postat, astăzi, un nou mesaj pe pagina sa de Facebook. De data aceasta, primarul Timișoarei le solicită ajutorul bicicliștilor pentru a afla unde ar trebui să facă amenajări în continuare. Asta nu înainte de a se lăuda cu realizările lui: 100 de kilometri de piste în oraș și două sisteme de bike sharing cu 440 de biciclete.

„Dragi bicicliști, dați, vă rog, share/distribuire! Așa cum am spus-o de nenumărate ori și cum am dovedit-o «pe teren», vă apreciez foarte mult că folosiți acest mijloc de locomoție 100% ecologic și vreau să vă vin, în continuare, în întâmpinare. Am realizat circa 100 Km de piste în oraș în acești ani de când sunt primar, plus două sisteme bike sharing cu un total de 440 de biciclete, ceea ce nu există în niciun alt oraș al României.


Știu că de o parte din piste nu sunteți mulțumiți; și mie mi-ar fi plăcut să le putem face altfel, dar trebuie să fim realiști, nu putem face decât ce ne permite ecartul stradal de la care plecăm ca un dat. Vă rog să-mi faceți sugestii ce amenajări și unde să fac în continuare, pentru îmbunătățirea condițiilor de folosire a bicicletei în orașul nostru. Am în vedere intervenții remediative sau ameliorative la ce avem și deopotrivă creere de noi piste și noi stații VeloTm”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

Zeci de iubitori ai mersului pe două roți au început să-i facă propuneri primarului Robu, mulți dintre aceștia plângându-se pe bordurile prea înalte din intersecții sau de la trecerile de pietoni. „Voi pune piciorul în prag în privința bordurilor! Proiectanții sunt de vină că nu avem treceri line, refuzând să le facă astfel, invocând securitatea bicicliștilor, obligați, astfel, să coboare de pe bicicletă la intersecții”, s-a scuzat Nicolae Robu.

De asemenea, unii internauți i-au atras atenția primarului să nu mai vopsească excesiv pistele de biciclete, pentru că atunci când plouă, devin foarte alunecoase. „Ok, nu le mai vopsim, chiar dacă ar arăta bine vopsite”, i-a răspuns edilul unui internaut.

1 COMENTARIU

  1. Unde vrei dumneata, dom’primar, ca nu-i greu sa tragi o dunga de vopsea alba. In jurul viitoarelor fantani artrziene e bine? Atunci sa vezi atractie turistica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.