Progres spectaculos pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva. Ce problemă...

Progres spectaculos pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva. Ce problemă majoră mai are de rezolvat constructorul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva a avut, în ultima lună, un progres spectaculos. Muncitorii au înaintat cu peste 7 procente din proiect, lucrările ajungând la 83% din total. Ritmul alert de lucru continuă şi în aceste zile, iar interesul major este legat de rezolvarea problemelor de la dealul liliecilor, de la Şoimuş, potrivit reprezentanților Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Astfel, antreprenorul s-a concentrat pe terasamente, lucrările de acest tip fiind restrânse în zona dealului Șoimuș şi din zona barajului Mintia, pe infrastructura pasajului prin care autostrada urcă pe dealul Şoimuş.


De asemenea, a continuat operaţiunea de montare a panourilor fonoabsorbante, dar și lucrările la Centrul de Întreținere Șoimuș.

Tipul de lucrare predominant a fost realizarea structurii rutiere, prin așternerea stratului de balast stabilizat cu ciment. Antreprenorul va finaliza, în aceste zile, în totalitate, placa de suprabetonare la viaductul prin care autostrada coboară de pe dealul Şoimuş, iar până la sfârșitul acestei săptămâni va finaliza placa de suprabetonare și la pasajul din nodul rutier Șoimuș, mai spun cei de la DRDP Timişoara. În perioada 18-25 iunie, muncitorii se vor afla în perioada de odihnă, după patru săptămâni pe șantier.

Video: Facebook/DRDP Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.