Protest al șoferilor pe un drum ”bombardat” din Banat FOTO

Protest al șoferilor pe un drum ”bombardat” din Banat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Zeci de șoferi s-au adunat duminică pe Valea Almăjului, în apropierea localității cărășene Bozovici, pentru a protesta față de starea deplorabilă a unui drum județean.

Un lung șir de mașini era parcat, ieri dimineața, de-alungul drumului județean 571B, la intersecția cu drumul național 57B. Șoferii exasperați și-au dat întâlnire pentru a trage un semnal de alarmă față de starea în care se află DJ 571B, care duce spre satul Dalboșeț.

La fața locului s-a deplasat și primarul comunei Bozovici, Adrian Stoicu, cel care a aflat despre protest de pe Facebook. „Am văzut și eu pe Facebook și am venit să văd ce fac oamenii. Am vorbit azi-dimineață, când am văzut, cu domnul director de la Drumuri, domnul Stika. Vineri s-a semnat contractul cu firma care va plomba drumul, undeva la 400.000 de lei până la Dalboșeț, în primă fază și urmează luni-marți-miercuri să depună garanția de bună execuție și să se apuce de lucrare. Se va finaliza lucrarea de la Bozovici, intersecția cu drumul național, până la Dalboșeț, în primă fază, iar după rectificări avem promisiuni că o să se facă și de la Dalboșeț încolo. Așa că de săptămâna viitoare o să se apuce de plombat. Procedurile sunt începute de două-trei luni și abia acum s-au finalizat că știți cum e, cu contestații…”, a declarat primarul Stoicu pentru expressdebanat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.