Quo Vadis și Lord Bishop Rocks au dat startul ediției din acest...

Quo Vadis și Lord Bishop Rocks au dat startul ediției din acest an a festivalului Road Patrol MC România FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1658554697">
Lord Bishop Rocks au susținut un concert în cadrul ediției din acest an a festivalului

Cea de-a 16-a ediție a festivalului Road Patrol MC România a debutat vineri la Poligonul AJVPS Timiș de lângă Pădurea Verde, pasionaţii de motociclete având parte și de această dată de un weekend de poveste.

Programul muzical al evenimentului a debutat cu recitalul susținut de Dr. Crazy One Man Band, care a fost urmat mai apoi de prestația celor de la Dusty Ride. Timișorenii care alcătuiesc trupa Quo Vadis au adus la fața locului o porție sănătoasă de rock și blues, apariția lor fiind primită cu aplauze furtnunoase din partea melomanilor. Farkas László (chitară, voce, muzicuţă), Borbély Szilárd (tobe, percuție), Kiss Attila (chitară bas, voce) şi Teodor Pop (claviaturi) au demonstrat încă o dată – dacă mai era nevoie – că faima de care se bucură trupa înființată în 1992 este cât se poate de meritată. Cel mai așteptat moment al serii a fost recitalul trupei americane Lord Bishop Rocks. Excentricul lider al trupei, Lord Bishop, a fost și de această dată la-nălțime, amestecul de sound-uri a la Jimi Hendrix sau Motorhead declanșând o adevărată fiestă rock la fața locului.

Festivalul continuă sâmbătă cu o paradă a motociliștilor și cu un program muzical alături de Void Inn, Guerrillas, Crimena, Dirty Shirt și Odd Crew. Biletele pentru ediția din acest an a festivalului Road Patrol MC România costă 40 lei, iar doamnele, domnișoarele și copiii sub 10 ani au intrarea gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.