Razie în miez de noapte, la Timișoara. Polițiștii și jandarmii au legitimat...

Razie în miez de noapte, la Timișoara. Polițiștii și jandarmii au legitimat aproape 800 de persoane. Ce nereguli au descoperit FOTO VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1551041283">

Polițiștii și jandarmii au avut mult de muncă noaptea trecută, la Timișoara. Zeci de firme și sute de mașini au fost verificate, iar un număr de aproape 800 de persoane au fost legitimate, în timpul unei razii.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în total, au fost controlate 26 de societăți comerciale și au fost aplicate 170 de amenzi în valoare de peste 50.000 de lei.

“Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă”, arată IPJ Timiș.

Totodată, au fost legitimate 785 de persoane şi verificate peste 370 de autovehicule.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 176 de sancţiuni, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere şi prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 51.455 de lei.

Totodată în urma activităților desfășurate au fost conduse la sediul poliției 16 persoane pentru verificări suplimentare.

La activități au participat Gruparea Mobilă de jandarmi, lucrători ai ISU Timiș și polițiști criminaliști.

Foto si Video: IPJ Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.