Razie în trafic, în Timiș. Ce alcoolemii ”de poveste” au depistat polițiștii

Razie în trafic, în Timiș. Ce alcoolemii ”de poveste” au depistat polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Timiș s-au aflat în trafic, în acest weekend, astfel că zeci de șoferi s-au ales cu sancțiuni pentru tot felul de încălcări ale legii.

Ieri, doi bărbaţi au fost surprinşi în stare avansată de ebrietate.


Unul dintre aceştia, în vârstă de 28 de ani, conducea pe străzile din Timişoara, în jurul orei 01.30, atunci când a fost tras pe dreapta de oamenii legii şi supus alcooltestului. Rezultatul: 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aproape la aceeaşi oră, de această dată pe DJ 692 A, un tânăr de 27 de ani a fost surprins de poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sînandrei, conducând deşi era băut bine: 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii şoferi au fost conduşi la spital pentru recoltarea probelor biologice, care urmează să stabilească cu exactitate cantitatea de alcool consumată. Mai mult, aceştia au rămas fără permis de conducere şi li s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunile pe care le-au comis.

De altfel, în perioada 22 – 24 iunie, în tot Timişul, poliţiştii au reţinut 19 permise de conducere, au constatat cinci infracţiuni şi au acordat 306 sancţiuni contravenţionale. De altfel, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.