Reacția liderului PSD Timiș, după ce un primar din partid i-a cerut...

Reacția liderului PSD Timiș, după ce un primar din partid i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea

4
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiș, a comentat, astăzi, pentru PRESSALERT.ro, declarația primarului din Jebel, Sabin Bociu, care a scris, pe Facebook, că Liviu Dragnea “trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării”, după ce a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu.

“Încă o dată se demonstrează că partidul, PSD-ul, este un partid plin și democratic.


Este dreptul dumnealui. Noi în cadrul partidului am avut un Comitet Executiv Județean, unde s-a analizat situația, ca de obicei, și s-a stabilit foarte clar o singură prioritate: unitatea în cadrul partidului, susținerea implementării mai departe a programului de guvernare și, bineînțeles, a proiectelor județene”, ne-a declarat Călin Dobra.

Întrebat dacă primarul din Jebel riscă să fie sancționat în vreun fel, președintele interimar al PSD Timiș a precizat că “nu se discută asta”.

Vă reamintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, Comitetul Executiv Județean al PSD Timiş s-a reunit, iar la finalul ședinței s-a luat decizia ca filiala județeană să susțină în continuare “echipa de la conducerea partidului, echipa guvernamentală, cât şi implementarea programului de guvernare votat de români în 2016, precum și necesara reformă a justiției”.

4 COMENTARII

  1. Dovleacul abea mai are sustinere in PSD si este cu motarca la cur ca vine Ritivoiu din urma si il zboara, el nici in Lugoj nu o s apoata fi primar ca si acolo il bate la curul gol Buciu. Vezi ce faci cu persoanele care stiu despre filmare 🙂

  2. Interesanta postare, dar despre Buciu nu aveti nimica? circula multe zvonuri despre acest personaj Buciu ca ar face parte din anumite cercuri, dar si ca ar fi facut anumite lucruri urite! Consider ca daca incepe lumea sa vorbeasca sar putea sa iese sifinat acest personaj al dumitale Buciu, poate chiar si Boldea si Ambrus stiu multe despre Buciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.