REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ Ce note au obținut elevii din Timiș

REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ Ce note au obținut elevii din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

evaluarea nationala

Emoții mari pentru aproximativ 4.500 de absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Timiș, care au susținut Evaluarea Națională.

Astăzi, până la ora 12.00, elevii vor afla ce note au obținut la probele scrise din cadrul celui mai important examen din viața lor.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, rezultatele vor fi afișate atât la cele 51 de centre de examen din județ, dar și pe site-ul Ministerului Educației.

La fel ca în anii precedenți, niciun elev nu pică Evaluarea Națională, toți candidații promovează examenul dacă se prezintă la probe și au posibilitatea să intre la liceu chiar dacă au o medie sub 5.

Tot astăzi, între orele 14.00 – 19.00, elevii nemulțumiți pot depune contestații.


Perioada 20 – 22 iunie este rezervată soluționării contestațiilor, urmând ca rezultatele finale să fie făcute publice pe 23 iunie.

La Evaluarea Națională 2018 s-au înscris 4.840 de candidați din județul Timiș, însă peste 300 dintre aceștia au absentat la probele scrise la Limba Română și la Matematică. Nu a fost înregistrat niciun incident în județul Timiș.

Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla ce note au obținut elevii din județul Timiș la Evaluarea Națională și care este „promovabilitatea”.

UPDATE Rezultatele la Evaluarea Națională au fost publicate, în jurul orei 11.30, pe site-ul Ministerului Educației. Notele elevilor din Timiș pot fi văzute AICI.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.