ACS Poli s-a despărțit de Adrian Neaga. Cum ar putea arăta lotul...

ACS Poli s-a despărțit de Adrian Neaga. Cum ar putea arăta lotul ”de criză” în B

0
DISTRIBUIȚI

Pe lângă mai mulți jucători, ACS Poli a rămas și fără ultimul ei ”principal” din Liga I. Adrian Neaga se desparte de timișoreni după ce a fost inițial director sportiv pe Bega. Conducerea clubului va anunța în următoarele zile numele noului tehnician și încearcă să încropească un lot de criză pentru abordarea eșalonului secund.

Rică Neaga a preluat-o pe ACS Poli în play out cu nouă runde înainte de final.


Bilanțul său a fost superior celorlalți doi ”principali” din acest sezon, având întregistrate trei victorii, două remize și patru eșecuri. Cu toate acestea elevii săi nu au putut evita retrogradarea.

Conducerea clubului va anunța în perioada următoare programul echipei și componența noului staff tehnic. Totodată, președintele Radu Birlică, se va reîntâlni cu sponsorii interesați de continuarea activității în B. De asemenea acesta a avut astăzi o discuție cu o parte din suporterii echipei, cărora le-a prezentat și un posibil lot ”de criză”. Conform cronicavioleta.ro, cei de la ACS Poli își doresc să rămână o parte dintre componenții vechiului lot, precum Curileac, Smaranda, Haruț, Cochințu, Melinte, Străuț, Artean, Oprea, Bîrnoi, Drăghici, Popovici și Doman. Dintre aceștia însă se încearcă vânzarea lui Artean, Haruț și/sau Bîrnoi pentru acoperirea unei părți din ”gaura” financiară. Jucătorii care revin din împrumuturi ar putea fi și ei păstrați, așa cum e cazul lui Mario Contra, Golda, Bocșan (înapoi de la Ripensia), Radu Motreanu (ASU Poli), Cătălin Doman (Călărași), Fridrich, Daniel Filip, David Filip, Cr. Pădurariu (CSM Lugoj), Podină (Reșița), Pop, Totic (Ghiroda) sau Sporin (Giarmata). Iar lotul poate fi completat cu juniori precum Ochea, Dorobanțu, Nafi și Popan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.