Ricardo Caria, artistul care promovează muzica protugheză în țara noastră: „Oriunde m-am...

Ricardo Caria, artistul care promovează muzica protugheză în țara noastră: „Oriunde m-am dus, am fost tratat impecabil de publicul românesc“

0
DISTRIBUIȚI
Ricardo Caria va susține un nou concert de promovare a muzicii portugheze la Timișoara

Artistul portughez Ricardo Caria – stabilit de mai mulţi ani la Arad – va susţine un nou concert pentru fanii săi timișoreni, evenimentul prilejuind melomanilor o seară de poveste îmbibată cu stiluri muzicale diverse, „amestecate“ cu șarm de muzicianul care a devenit cunoscut după ce a participat la talent-show-uri realizate de televiziuni din ţara noastră. În cadrul semifinalei Eurovision din 2018 de la Timișoara, Ricardo Caria a cântat melodia câştigătoare a Eurovision 2017, „Amar Pelos Dois”, piesă care l-a transformat în câştigător pe Salvador Sobral.

„Spectacolul de la Timișoara va fi unul asemanator cu cel prezentat în turneul recent, „Portugal no Coracao”, doar că în plus vom avea și pian, nu doar chitară și percuție.


Vor fi și câteva piese care se vor auzi în premieră la acest recital, dar în mare, este repertoriul din turneul de iarnă. Pentru acest an sunt concentrat să scot una sau două piese originale, energia mea se concentrează pe acest plan“, ne-a declarat Ricardo Caria.

Recent, artistul a susținut un concert în Piața Libertății, în cadrul manifestărilor care au sărbătorit Ziua Europei. Am fost curioși să aflăm cum vede un portughez stabilit în țara noastră de mulți ani industria muzicală românească și cum s-a integrat în această „scenă“.

„Scena muzicală românească este una primitoare, cel puțin pentru mine, până acum. Oriunde m-am dus – și pot spune că deja am parcurs aproape toată țara – am fost tratat impecabil de publicul românesc. Drept urmare, o să continuăm să promovăm cultura portugheză în România“, ne-a declarat Ricardo Caria.

Concertul lui Ricardo Caria va avea loc mâine, 15 iunie, de la ora 21.00, la Porto Arte, iar biletele costă 25 lei.

UPDATE Din cauza vremii nefavorabile, concertul din Timișoara cu Ricardo Caria a fost amânat pentru data de vineri 29 iunie, de la ora 21, în aceeași locație, la Porto Arte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.