Robu’ interlopilor

Robu’ interlopilor

1
DISTRIBUIȚI

Sincer să fiu, când am auzit prima dată informația că deputatul Pavel Popescu a fost făcut ”nemernic” de șeful PNL Timiș și primarul Timișoarei, Nicolae Robu, în ședința biroului permanent județean a partidului, nu mi-a venit să cred. Dincolo de funcțiile politice și administrative, Nicolae Robu are o pregătire academică și te aștepți să existe un prag al bunului simț peste care să nu treacă. Dar nu. Tânărul deputat nu a fost făcut ”caracter zero” de Robu pentru că ar fi votat alături de Dragnea și echipa sa credincioasă modificări aberante la legile justiției, de exemplu, ci pentru că și-a permis să aibă o altă opinie decât EL.


Pentru că nu se admite așa ceva la PNL Timiș.

Aidoma interlopilor care-și doresc liniște, ca să nu le fie deranjate combinațiile și prietenii lor să-și vadă mai departe de învârteli, așa și șeful liberalilor vrea ca toată lumea să acționeze după stilul său. Nu este o problemă că sfătuitorul său e frate de cumetrii cu bătăușii orașului, ci că un deputat își permite să spună ce gândește. Nicolae Robu a dus atât de jos comportamentul public, inclusiv în interiorul partidului, semănând ședințele de la PNL mai degrabă cu judecățile interlopilor unde băieții de băieți se răfuiesc. Asta când nu pun mâna pe bâte sau împart pumni și picioare.

Păienjenișul de relații dubiose din Primăria Timișoara, de combinații cu iz penal, de acte eliberate cu încălcarea flagrantă a legii, sunt patronate de oamenii lui Robu, iar acesta este complice cu ei. Îi apără cu orice preț, pentru că au o ”calitate” esențială – îl preaslăvesc. Pupatul inelului este singurul lucru care contează pentru ego-ul primarului Timișoarei, care altfel răcnește pe unde apucă că este ”ultralegalist”. Nimic altceva. Deși primarul ar trebui să fie robul cetățenilor, a ajuns robu’ interlopilor. Prin intermediari.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.