Roxana Iliescu și-a înregistrat oficial demisia din Consiliul Județean Timiș. Ce le...

Roxana Iliescu și-a înregistrat oficial demisia din Consiliul Județean Timiș. Ce le recomandă „samsarilor politici”

0
DISTRIBUIȚI

 

Anunț important făcut de Roxana Iliescu, astăzi, pe pagina sa de Facebook. Aceasta a scris pe rețeaua de socializare, în data de 22 mai, că și-a dat demisia din Partidul Mișcarea Populară și că urmează să renunțe și la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. Astăzi, demisia din funcția de conducere în cadrul instituției a devenit oficială.

„Astăzi mi-am înregistrat demisia din funcția de consilier județean și implicit din funcția de vicepreședinte CJ Timiș. Până la îndeplinirea formalităților prin care se constată vacantarea postului voi îndeplini atribuțiile pe care le am în cadrul Consiliului Județean Timiș.


Chiar dacă înțeleg nerăbdarea aproape febrilă a samsarilor politici în a numi pe altcineva în locul meu, le recomand cumpătare și le readuc aminte că dacă în partidele lor fac ce-i taie capul, în administrație lucrurile sunt un pic mai complicate, responsabilitatea și legalitatea actelor având prioritate asupra delirului unor politicieni de mahala”, a scris Roxana Iliescu, pe Facebook.

Gestul de astăzi vine după ce, în 3 aprilie, Roxana Iliescu și-a anunțat pe Facebook intenția de a demisiona după ce conducerea centrală a PMP a validat alegerile cu scandal din PMP Timiș, în urma cărora deputatul Cornel Sămărtinean a câștigat funcția. După acest anunț, Iliescu nu a depus și demisia scrisă. Ulterior, în 11 mai, aceasta a anunțat că „în urma discuției purtate cu președintele partidului, domnul Traian Băsescu, am hotărât împreună să amân orice decizie privind eventuala mea demisie din partid”. Însă, în 22 mai, Roxana Iliescu a precizat, tot pe Facebook, că pleacă din PMP.

Demisia Roxanei Iliescu redeschide bătălia politică pentru ocuparea funcției de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.