Rupere de nori în vestul țării: străzi inundate și copaci căzuți pe...

Rupere de nori în vestul țării: străzi inundate și copaci căzuți pe carosabil FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Furtunile puternice din această dimineață au făcut prăpăd în județul Arad. Mai multe străzi din oraș au fost inundate, astfel că șoferii au circulat cu dificultate, iar unele tramvaie, deloc. De asemenea, vântul puternic a pus la pământ mai mulți copaci, find nevoie de intervenția pompierilor pentru degajarea carosabilului.

Potrivit reprezentanților Companiei de Apă Arad, trei zone intens circulate din orașul Arad au fost inundate după ce sistemul de canalizate nu a făcut față cantității mari de precipitații.

“Am intervenit, începând cu ora 05.00, cu cinci motopompe, două vidanje și aproximativ 15 angajați ai Companiei de Apă Arad în trei zone unde au fost probleme din cauza ploilor: centru commercial Germicenter – viaductul către str. Voinicilor, pe str. Cocorilor și la intersecția străzilor Henri Coandă cu Porumbacului. În două locații s-a remediat deja situația”, au transmis reprezentanții Companiei de Apă Arad.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru degajarea a doi arbori căzuți în orașul Arad, dintre care unul pe o mașină, și doi în județ.

Foto: Facebook Info Trafic Jud. Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.