Scandal cu topoare și focuri de armă în Timiș

Scandal cu topoare și focuri de armă în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

pistol

Un timișean a sunat la 112 pentru a reclama faptul că i-a fost lovit autoturismul, iar când oamenii legii au ajuns la locul faptei au constatat că au nimerit în mijlocul unui scandal de proporții. Incidentul s-a petrecut în localitatea timișeană Dudeștii Vechi, polițiștii fiind nevoiți să facă uz de armă pentru a-i potoli pe scandalagii.

Trei persoane au fost implicate în cearta care, după mai multe amenințări, a degenerat. Conform reprezentanților IPJ Timiș, scandalagii au pus mâna pe topoare, fiind sparte mai multe ferestre ale unei case, dar și geamurile unei mașini.


Polițiștii ajunși la fața locului au tras două focuri de armă în plan vertical pentru aplanarea conflictului, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru două cazuri de distrugere și un caz de violare de domiciliu.

UPDATE Scandalul care s-a petrecut între vecini a avut loc în două faze. Inițial, aproape de ora 23.00, aseară, cel care a sunat la 112, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a avut un conflict verbal cu un consătean de 17 ani. Adolescentul i-a spart geamurile la mașină vecinului său, după care a spart și câteva ferestre la casa acestuia, alături de unchiul în vârstă de 33 de ani. Poliția a venit la fața locului, iar lucrurile s-au liniștit, însă primul păgubit s-a gândit să se răzbune și, la ora 3.00 dimineața, s-a dus la casa celor doi și a spart la rându-i câteva geamuri. Toate cele trei persoane s-au ales cu dosare penale, iar pentru tânărul de 17 ani autoritățile au stabilit măsura controlui judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.