Șoferi băuţi, prinşi la volan în weekend. Câte sancţiuni au dat poliţiştii...

Șoferi băuţi, prinşi la volan în weekend. Câte sancţiuni au dat poliţiştii rutieri din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Sfârşit de săptămână plin pentru poliţiştii rutieri din tot Timişul, care în perioada perioada 1-3 iunie au desfăşurat activităţi de supraveghere a traficului pe întreg teritoriul judeţului, pentru a preveni şi combate cauzele care duc la accidente. Sute de şoferi au fost „arşi” la buzunar, iar câteva zeci au rămas fără permisele de conducere.

Printre ei se numără şi trei persoane care au fost surprinse conducând în stare avansată de ebrietate.


Unul dintre aceştia, în vârstă de 52 de ani, circula pe strada Bujorilor din Timişoara, atunci când a fost tras pe dreapta, în data de 2 iunie, în jurul orei 19.50, şi supus alcooltestului, în urma căruia valoarea rezultată s-a ridicat la 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeaşi zi, pe DJ 592C, poliţiştii lugojeni l-au oprit pe un şofer de 43 de ani. Întrucât duhnea a alcool, oamenii legii l-au pus să sufle în fiolă iar rezultatul a fost unul aşteptat, 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Înspre dimineaţa zilei de 3 iunie, în jurul orei 03.55, oamenii legii din cadrul Biroului Rutier Timişoara l-au prins pe strada Calea Timişoarei din Giroc pe un alt bărbat. Şi acesta a dat alcooltestul „peste cap”, cu 1,17 mg/l.

Au fost acordate în total un număr de 484 de sancţiuni contravenţionale şi s-au constatat şase infracţiuni, fiind suspendate 31 de permise de conducere şi retrase 7 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.