Sorin Cazacu, performanță în premieră pentru România. Sportivul timișorean a cucerit aurul...

Sorin Cazacu, performanță în premieră pentru România. Sportivul timișorean a cucerit aurul la Campionatele Europene de Haltere Masters

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook

Cunoscut în ultimii ani pentru salba de medalii din powerlifting, Sorin Cazacu participă în această săptămână la Campionatele Europene de Haltere Masters.


Timișoreanul va veni acasă de la Budapesta cu o nouă realizare majoră: a cucerit ieri titlul la categoria +105 kg în grupa de vârstă 45 de ani.

Performanța lui Sorin Cazacu reprezintă o premieră pentru halterele românești conform forului de specialitate. La Budapesta timișoreanul a urcat pe prima treaptă în fața unui localnic maghiar după ce a ridicat 130 kg la stilul smuls, 165 la aruncat și 295 la total.

Tot în cadrul competiției organizate de Federația Europeană de Haltere Masters mai participă un alt român, constănțeanul Adrian Roșu, care va concura la +105 kg în grupa de vârstă 35 de ani.

Sorin Cazacu e multiplu campion într-un alt sport, powerlifting, unde a dominat competiția internă și a cucerit titluri pe plan extern, inclusiv Campionatul Mondial destinat sportivilor masters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.