Spectacolele lunii iunie pe scenele timișorene

Spectacolele lunii iunie pe scenele timișorene

0
DISTRIBUIȚI

Sala mare a teatrului naţional timişorean va găzdui în cursul lunii iunie spectacolele „Iată femeia pe care o iubesc” şi „Hamlet” iar în Sala 2 vor avea loc două reprezentaţii ale spectacolului „Cele trei graţii” şi câte o reprezentaţie a spectacolelor „Billy Mincinosul” şi „Push up”. Mai multe spectacole sunt programate în sala „Uţu Strugari”, începând cu „MataHari” şi urmat de spectacolele „Un Romeo şi o Julieta – un scandal urban”, „Pe mâine”, „Avioane de hârtie”, trei reprezentaţii ale spectacolului „M-am hotărât să devin prost” şi „Aniversarea”, care va încheia luna. Spectacolul „Boborul” va putea fi văzut în 6 iunie la fabrica de bere, iar în 8 iunie, de la ora 20.00, în Piaţa Sf. Gheorghe.

Opera română oferă timişorenilor duminică, 3 iunie, de la ora 19.00, o Gală Aniversară Corneliu Murgu, care va fi prezentată de Ioan Holender şi va fi transmisă şi în Piaţa Operei iar în 5 iunie, de la ora 21.00, tot în Piaţa Operei va fi prezentat baletul rock „Dancing Queen”, pe muzica formaţiei Queen, accesul publicului fiind liber. În luna iunie, iubitorii de operă vor mai putea vedea spectacolul „Tosca” de Giacomo Puccini, cântat în limba italiană şi titrat în limba română, spectacolul de operetă „Voievodul ţiganilor” de Johann Strauss” şi ca la fiecare final de an şcolar, mai multe spectacole susţinute de elevi: spectacolul de balet „Don Quijote” de Ludwig Minkus susţinut în 14 iunie de la ora 19.00 de elevii şcolii de balet „Rodica Murgu”, spectacolul de balet „Prinţesa lebădă” de Piotr Ilici Ceaikovski, în 15 iunie, ora 19.00, pus în scenă de elevii studioului de dans „Hellen Ganser”, „Gala micilor balerini” în 16 iunie, ora 18.00, în cadrul căreia vor evolua elevii studioului de dans „Ana Valkay” şi spectacolul de balet „Paşi pe portativ”, în 17 iunie, ora 11.00, pregătit de elevii studioului de dans „Arabesque Stars”.

Ultimele spectacole din această stagiune pe care teatrul maghiar le oferă publicului sunt „Shakespeare, sonnet 66”, care se va juca în sala mare în 4 iunie, în cadrul Festivalului Artelor Timişorene, „Wiener Walzer” şi „Incendii”. În 2 iunie, actorii teatrului maghiar au avut o reprezentaţie în sinagoga din Szeged, cu spectacolul „Mai spun atât şi plec…”.

În 6 iunie, în sala mare a teatrului german, va avea loc o reprezentaţie cu spectacolul „Nepal”, care se bucură de mult succes în cea de-a patra stagiune în care este jucat. Tot în luna iunie vor mai putea fi văzute spectacolele „Urâtul” şi „De fapt e frumos”, iar în 15 iunie, „Triple Bill”, un spectacol al companiei de dans contemporan Untold Motion.


„În umbra uitării” şi două reprezentaţii cu spectacolul „Fetiţa din bolul peştelui auriu” vor încheia luna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.