Stare de asediu la clădirea Finanțelor Publice din Timișoara. Geniștii au dezamorsat...

Stare de asediu la clădirea Finanțelor Publice din Timișoara. Geniștii au dezamorsat o bombă în cadrul unui exercițiu FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-897682528">

Timp de două ore, sediul Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Timişoara, din Piaţa 700 a fost blocat. Conform unui scenariu, aici a fost descoperită un colet suspect, iar forţele de ordine au intervenit pentru rezolvarea situaţiei.

Desigur, a fost vorba despre un exerciţiu tactic de pregătire pentru apariţia unei situaţii reale „Modul de acțiune în cazul descoperirii unui colet abandonat în interiorul obiectivului, holul de acces spre trezorerie”, a fost numele acţiunii care a avut loc între orele 14 şi 16, între care nu s-a lucrat cu publicul. „În contextul actual internațional, este foarte important să facem acest gen de exerciții, să fim pregătiți și practic, nu doar teoretic pentru astfel de evenimente nedorite. Din acest motiv, a fost bine primită vestea organizării unui astfel de exercițiu în instituția noastră și am luat toate măsurile necesare desfășurării acestuia în condiții optime”, a declarat domnul Ioan Dragomir, directorul general al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara.

Exercițiul a fost efectuat de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „General Moise Groza” Timiș, împreună cu specialiști din alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații, Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.