Sute de timișoreni au cerut demisia lui Liviu Dragnea de la Camera...

Sute de timișoreni au cerut demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaților: „La mulți ani cu executare!”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1540877742">

Aproape 500 de oameni s-au adunat, în această seară, până în jurul orei 8.30, în Piața Victoriei din Timișoara, pentru a solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților după ce acesta a fost condamnat la închisoare cu executare. Acțiunea a fost organizată pe Facebook, mobilizarea făcându-se în doar două ore.

Manifestanții veniți în centrul Timișoarei se folosesc de vuvuzele pentru a face zgomot și țin mâini steagul tricolor. Unii dintre protestatari au venit cu pancarte pe care scrie „Toți pentru justiție”, „Vă vedem” sau „Protestez ca să nu mai am motive să protestez”.

Protestatarii îi solicită demisia lui Liviu Dragnea și scandează „Legea-i lege pentru toți, nu făcută pentru hoți”, „La mulți ani cu executare”, „PSD, ciuma roșie”, „Jos Guvernul”, „Anticipate” sau „Jos hoția din România”.

„Este important ca orice derapaj al oricărui politician să fie semnalat. Noi, poporul, îi trimitem în Parlament să voteze în numele nostru, să legifereze în interesul nostru, nu în interesul lor ca infractori”, le-a spus manifestanților unul dintre organizatorii protestului, care a luat cuvântul la microfon.

 

UPDATE Manifestanții adunați în centrul Timișoarei au pornit, in jurul orei 21.30, într-un marș din Piata Operei până la Catedrala Mitropolitană și înapoi.
UPDATE Manifestația s-a încheiat în jurul orei 22.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.