Tânăr care a snopit în bătaie un bărbat, reţinut de poliţişti. Cum...

Tânăr care a snopit în bătaie un bărbat, reţinut de poliţişti. Cum şi-a surprins victima

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr care în zilele trecute l-a snopit în bătaie pe un bărbat a fost depistat de poliţişti, care l-au reţinut pentru 24 de ore, după gestul brutal.

În vârstă de 22 de ani, agresorul a snopit în bătaie un alt bărbat, în noaptea de 8 spre 9 iunie. Incidentul a avut loc în comuna Săvârşin din judeţul Arad.


Potrivit newsar.ro, după ce a consumat o cantitate mare de băuturi alcoolice, tânărul şi-a atacat victima cu pumnii şi cu picioarele. Înaintea incidentului, cei doi se aflau în acelaşi bar, ca mai apoi agresorul să-şi urmărească victima până în faţa casei, acolo unde a lansat atacul. În urma loviturilor pe care i le-a aplicat, persoana bătută s-a ales cu leziuni care necesită între 7 şi 9 zile de îngrijiri medicale.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat și pentru alte fapte săvârșite cu violență. Se continuă documentarea întregii activități infracționale a tânărului în cauză”, au transmis reprezentanţi IPJ Arad, potrivit sursei amintite anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.