Taximetrist din Lugoj ucis de doi adolescenți și abandonat în pădure. Motivul...

Taximetrist din Lugoj ucis de doi adolescenți și abandonat în pădure. Motivul incredibil al crimei

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au intrat, ieri după amiază, în stare de alertă după ce în pădurea de lângă Sinersig a fost găsit cadavrul unui bărbat, care intrase în putrefacție.


Cum acesta prezenta urme de violență la fața locului au sosit polițiștii de la Serviciul investigații criminale și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul era taximetrist în Lugoj. Nimeni nu a semnalat dispariția acestuia, deși  nu a mai fost văzut din noaptea de 12/13 iunie când a plecat la o comandă în comuna Darova.

Anchetatorii au stabilit că în momentul în care a ajuns la comandă, șoferul era așteptat de doi adolescenși, unul de 17 ani și unul de 15 ani. Cel de 17 ani l-a lovit din spate cu cuțitul în gât și apoi în zona feței. Au dus cadavrul în pădure și l-au abandonat. I-au luat șoferului telefonul mobil, banii – aproximativ 200 lei, și mașina. Au plecat la Timișoara, unde au vândut telefonul. S-au plimbat cu taxiul până au rămas fără benzină și l-au abandonat în zona Parcului Copiilor, după care s-au întors la Darova.

Adolescentul de 17 ani era cercetat într-un alt dosar penal pentru loviri și alte violențe. Suspecții au fost ridicați și duși pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș fiind cercetați pentru omor calificat.

1 COMENTARIU

  1. Pedeapsa noastra este Dumnezeiasca – de la manelistii Revolutiei Romane de acum apropae 30 de ani, la monarhistii din Parlamentu Romaniei este doar Dunarea Albastra si mistificarile introduse prin backdoor-urile din redactiile aservite unor bordeluri stiintifice tip Challenger. In rest, sa auzim de bine, ca voi nu stiati nici ca ISIS-ul nu este al Quaida !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.