Un alt nume important și-a luat adio de la Saracens: ”Voi pleca...

Un alt nume important și-a luat adio de la Saracens: ”Voi pleca de la Timișoara cu amintiri extraordinare”

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara Saracens s-a despărțit de un jucător de bază din ultimele sezoane. Tongalezul Tangimana Fonovai și-a încheiat contractul pe Bega și își va continua activitatea în altă parte după ce a cucerit nu mai puțin de nouă trofee cu bănățenii. Deocamdată e cea de-a treia plecare confirmată din tabăra campioanei.

”Astăzi părăsesc Timișoara împreună cu familia mea și iau cu mine un bagaj de cunoștințe neprețuite. A juca pentru Timișoara Saracens a fost pentru mine o experiență fantastică și le sunt recunoscător tuturor pentru ceea ce am învățat și am dobândit aici. Alături e coechipierii de la Timișoara am crescut în fiecare zi și munca alături de ei m-a completat și m-a format ca sportiv.


În anii petrecuți la Timișooara am dobândit cunoștințe pe care le voi folosi de acum înainte nu doar în viața profesională. Datorită oamenilor din echipa și staff-ul Timișoarei m-am dezvoltat și pe plan personal. Aici am învățat că a face parte dintr-o echipă înseamnă mult mai mult decât a împărți laurii cu cineva, am învățat că efortul de echipă presupune compromisuri. Atunci când faci parte dintr-o echipă, uneori trebuie să fi lider, alteori trebuie să îi urmezi pe ceilalți, iar de cele mai multe ori trebuie să te întâlnești cu coechipierii la mijloc. Voi pleca de la Timișoara cu amintiri extraordinare, pe care le voi prețui mereu și pentru care sunt recunoscător tuturor”, a declarat Tangimana Fonovai.

Fonovai (28 de ani) a cucerit de cinci ori titlul național, de trei ori Cupa României și o dată Cupa Regelui în perioada de șase ani petrecută la Timișoara. De asemenea el a devenit eligibil pentru echipa națională a României, debutând în 2016 printre ”Stejari”.

Tot în această vară timișorenii s-au despărțit de Chris Apoua și Ionel Badiu. Cel din urmă a revenit în Franța, la o echipă din eșalonul terț, Valence Romans Drome Rugby.

Mâine, de la ora 16, la Lausanne, în Elveția, va avea loc tragerea la sorți în urma căreia Timișoara Saracens își va afla adversarii din Challenge Cup, ediția 2018-19. Competiție continental în care va avea dreptul să folosească și jucători de la alte grupări din SuperLigă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.