Timișorenii de la Monokrom au lansat un nou videoclip, în ton cu...

Timișorenii de la Monokrom au lansat un nou videoclip, în ton cu vremea de afară: Sirene de Ambulanță VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Timișorenii de la Monokrom au lansat un nou videoclip

Formaţia timişoreană Monokrom a revenit în fața fanilor cu o nouă melodie intitulată Sirene de Ambulanță, o piesă „în ton cu vremea de afară“, după cum au precizat artiștii.

La începutul acestui an, trupa a lansat primul videoclip oficial, „Ecouri“, o melodie care, conform mărturisirilor muzicienilor, abordează o temă veselă.


Trupa timişorenă abordează un stil autointitulat ca fiind „alt-punk“, „stil ce îmbină punk-ul cu rock alternativ“, având ca influenţe nume diverse de la Blink 182, Green Day, Billy Talent şi Ramones până la formatii ca The Cure, Oasis sau INXS. Băieţii au luat naştere în 2014 la inţiativa vocalistului Sebastian Ursache şi a chitaristului Vinter Marco, iar formula actuală s-a definitivat odată cu venirea în formaţie la bass a lui Darius Zelenco şi a tobarului Muthi Răzvan.

Primele compoziţii proprii în română Monokrom s-au concretizat la începutul anului 2016, iar debutul scenic al trupei s-a consumat în cadrul festivalului Studentfest din acelaşi an. De-a lungul celor doi ani de existenţă muzicală, formaţia a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul Revolution Festival şi Music Travel Festival şi a cântat în deschiderea unor artişti ca Omul cu Şobolani, EMIL, Ska-nk şi Moon Museum. Recent, formația Monokrom a susținut un recital în ultima zi inclusă în Timișoara Craft Beer Festival, care a avut a avut loc în Parcul Rozelor.

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.