Timișorenii de la Syn Ze Sase Tri vor cânta pe scena principală...

Timișorenii de la Syn Ze Sase Tri vor cânta pe scena principală de la Rockstadt Extreme Fest

0
DISTRIBUIȚI
Timișorenii de la Syn Ze Sase Tri vor cânta pe scena principală de la Rockstadt Extreme Fest

Trupa timișoreană Syn Ze Sase Tri va susține un recital pe scena principală Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est, eveniment care va avea loc în perioada 2 – 5 august la Râșnov.

„Sondajul nostru pentru Get The Band On Stage a luat sfârșit. Nu înainte de toate, dorim să mulțumim atât trupelor, cât și celor câteva mii de oameni participanți la vot, cu acest prilej credem că atât noi, cât și voi am descoperit împreună că scena underground în România are potențial și viitor, iar dovada o fac cele câteva zeci de formații ce și-au făcut descoperită muzica în fața noastră. Am citit cu atenție comentariile voastre, am luat la cunoștință faptul că parte din formațiile înscrise au apelat la diverse metode de a se promova, unele discutate aprins în rândul publicului. Însă, în ce privește votul final al acestuia, avem obligația de a-l asculta. Astfel, DIZIDENT va urca pe scena a doua a festivalului.

Păstrând esența de a descoperi nume noi, am decis ca VATHOS să urce pe Main Stage ca parte a demersului nostru. La final, respectând dorința voastră, oferim un al treilea loc pe Main Stage, în prima zi a festivalului. Unei formații cu o vechime și totodată o discografie importantă în spate, criterii ce nu ar fi încadrat-o în mod corect în acest demers. Astfel, SYN ZE SASE TRI vor fi parte a Rockstadt Extreme Fest, fiind pentru prima dată când grupul timișorean concertează pe scena noastră“, au anunțat organizatorii festivalului.

Printre numele anunțate pentru ediția din acest an a Rockstadt Extreme Fest se numără W.A.S.P., In Flames, Obituary, Powerwolf, Converge, Enslaved, Dying Fetus, Fleshgode Apocalypse sau Metal Allegiance.

Formația timișoreană Syn Ze Sase Tri a susținut în luna martie a acestui an un concert care a făcut parte din turneul de primăvară intitulat Blood Brotherhood Tour, ce promovează cel mai nou disc al trupei, Zăul Moș, lansat anul trecut în septembrie, internațional, de către casa de discuri Aural Music.

„Anul trecut am reușit să lansăm cel de-al patrulea material discografic, intitulat Zăul Moș, un album care continuă povestea pe care am început-o în urmă cu 10 ani, prin primele noastre discuri Între Două Lumi, Sub Semnul Lupului și Stăpîn Peste Stăpîni.


Pe acest disc am avut marea plăcere să lucrăm împreună cu cele mai de seamă nume din muzica rock de pe meleagurile noastre, nume precum Kempes, Nicu Covaci (Phoenix), Costin Adam (Phoenix), Aura Danciulescu (Scarlet Aura), Alin Moise (Iris), Cristi Gram (Phoenix), Andy Ghost (Altar), Constantin Lăpușneanu (God), Dudu Isabel (Seven), Andy Ionescu (Taine), Mariaș Adrian, care, prin participarea lor au contribuit la creearea unei imagini muzicale mult mai expresive, dând poveștii noastre o dimensiune mult mai amplă decât am fi reușit doar noi. Am reușit, așa cum am putut, să promovăm albumul printr-un turneu în mai multe țări din Europa, dar și în România, și spre surprinderea noastră piesele noi, dar și cele vechi au fost foarte bine primite de public, chiar dacă uneori bariera pe care o impune genul din cauza tipurilor de voce și a agresivității, și chiar a interpretării în limba română, a fost depășită și mesajul a fost perceput de fiecare om care a fost prezent la concertele noastre. Este foarte îmbucurător să vezi cum oameni care nu înteleg o vorbă din ce cântăm să vină după concert și să îți mulțumească pentru experiența oferită. Pe lângă concertele susținute, am avut parte totodată și de review-uri foarte bune din partea celor mai de seamă reviste și critici de gen, dar și faptul că am fost luați în distribuție de casele de discuri Nuclear Blast, Season of Mist și de cel mai mare distribuitor de articole rock, EMP.“, ne-a declarat Alex Mihai aka Corbu, din partea formației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.