Tineri cu BMW, prinși în timp ce făceau drifturi și turau motoarele...

Tineri cu BMW, prinși în timp ce făceau drifturi și turau motoarele în miez de noapte, la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Doi tineri s-au ales cu amenzi uriașe după ce au încercat să se distreze cu mașinile în miez de noapte, la Timișoara. Potrivit unui comunicat transmis, astăzi, de Poliția Locală Timișoara, cei doi au fost prinși nopțile trecute în timp ce turau motoarele mașinilor pe care le conduceau, tulburând astfel liniștea celor care locuiesc în apropiere.

Este vorba despre un tânăr de 19 ani, care a făcut drifturi și a turat motorul mașinii marca BMW pe str.


Eroii de la Tisa cu Aleea FC Ripensia și despre un alt tânăr de 20 de ani care a turat motorul autovehiculului, tot marca BMW, pe B-dul Mihai Viteazul cu V. Pârvan.

“Pentru ca au turat motoarele autovehiculelor, efectuând manevre de frânări bruște și întoarceri pe loc, în scop de divertisment, cei doi au fost sancționați. Reamintim că potrivit HCL 371/2007 modificată astfel de ”distracții” se sancționează cu amendă între 800 și 2500 lei. În ultima perioadă au fost înregistrate tot mai multe sesizări referitoare la tulburarea liniștii prin turarea motoarelor și efectuarea de drifturi pe străzile orașului, punând astfel în pericol și traficul rutier”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, tot în acest zile, polițiștii locali au mai prins un timișorean de 24 de ani, care se deplasa pe Calea Aradului cu autoturismul marca Ford având numerele de înmatriculare expirate. Șoferul a fost predat polițiștilor de la Biroul Rutier pentru continuarea cercetărilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.