Tristețe în tabăra ACS Poli. Adrian Neaga: ”Au fost și alți factori,...

Tristețe în tabăra ACS Poli. Adrian Neaga: ”Au fost și alți factori, mai ales greșelile împotriva noastră”. Reacție virulentă după eroarea lui Colțescu la Voluntari

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli a picat oficial în B, dar nu a făcut-o doar pe mâna ei. Timișorenii puteau ocupa poziția de baraj dacă Juventus o învingea pe Voluntari, formație care a beneficiat de un penalty gratuit acordat de Sebastian Colțescu și care s-a dovedit decisiv. Arbitrul a fost criticat dur de Ion Crăciunescu iar antrenorul bănățenilor, Adrian Neaga, a subliniat că erorile ”fluierașilor” i-au împins echipa spre retrogradare.

”S-a termina trist. S-a dus munca noastră în câteva secunde, cu toate că am sperat până în final. Trebuia să câștigăm acest meci ca să sperăm într-o minune. Îi felicit încă o dată pe jucători că au dat dovadă de caracter până la capăt.


Mulțumesc celor care mi-au oferit șansa să antrenez echipa. Nu pot să nu mă gândesc ce era dacă nu primeam ceea ce meritam în acest play out”, a declarat Adrian Neaga pentru Digisport.

”Au fost și alți factori, mai ales greșelile împotriva noastră”, a adăugat acesta. Neaga crede că Timișoara trebuie să-și formeze o echipă solidă pentru a promova rapid în Liga I. ”Am fost la curent tot timpul. Am trecut de la extaz la agonie. Anul trecut ne-am salvat în ultimele minute, anul acesta am retrogradat. Important e ca Timișoara să găsească resursele să se bată la promovare la anul… I-am văzut în vestiar supărați, m-a apucat și pe mine… Asta e viața. Mergem înainte”, a adăugat tehnicianul.

”Toată lumea știe problemele de la Timișoara, au fost și sunt. Va fi o ședință în această săptămână, vom vedea ce se va decide…”, a conchis Rică Neaga.

Mult mai aspru în legătură cu decizia lui Sebastian Colțescu, care a acordat Voluntariului penalty în minutul 87, a fost Ion Crăciunescu. Fostul arbitru internațional consideră că lucrurile sunt mai grave decât par. ”Nu fac de capul lor aceste lucruri… Dacă vedem faze atât de clare împotriva Timișoarei… Cum poți să dai penalty când jucătorul se întoarce și-l lovește mingea în spate. Nu sunt normale aceste lucruri”, a spus Crăciunescu pentru aceeași sursă.

În urma acelui penalty transformat cu emoții de Cernat, Voluntariul a egalat-o pe Juventus. Meciul de pe ”Anghel Iordănescu” s-a încheiat cu scorul de 2-2, suficient pentru salvarea ilfovenilor. ACS Poli a învins-o în etapa a 14-a pe Concordia Chiajna cu 1-0, insuficient căci deși bănățenii au acumulat tot 27 de puncte, ei au fost beneficiarii rotunjirii punctelor obținute în sezonul regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.