Trupa franceză Mars Red Sky aduce sunete rock la Timișoara VIDEO

Trupa franceză Mars Red Sky aduce sunete rock la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația franceză Mars Red Sky susține un concert la Timișoara

Considerată ca fiind una din cele mai apreciate trupe de stoner din Europa, Mars Red Sky aterizează pentru un concert care va avea loc mâine, 5 iunie, pe scena clubului Reflektor Venue, recitalul find unica oprire din România inclus în acest turneu.

Aflată undeva la frontiera dintre stoner și psychedelic rock, Mars Red Sky împletește un mix divers de influențe, de la greutatea riff-urilor din doom la linii melodice bântuitoare ce aduc aminte de psych pop-ul aniilor 70.


Trupa formată în 2011, în Franța, a susținut multiple turnee europene și nord americane, fiind cap de afiș la toate festivalurile importante din underground. Anul trecut, formația franceză a susținut un concert în cadrul Haywire Open Air Festival, desfășurat în perioada 25 – 26 august, la fosta fermă a Facultății de Agronomie, situată la kilometrul 6 pe drumul european Timișoara – Arad.

Concertul este organizat de Haywire Booking, iar prețul unui bilet este de 30 lei, disponibil la intrare în seara evenimentului. Persoanele sub 18 ani au intrarea gratuită, iar persoanele sub 14 ani trebuie sa fie însoțite de un tutore legal. Consumul băuturilor alcoolice de către persoanele sub 18 ani este evident interzis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.