Trupa timișoreană Dincolo de ziduri a lansat videoclipul piesei „Strigăt Mut” VIDEO

Trupa timișoreană Dincolo de ziduri a lansat videoclipul piesei „Strigăt Mut” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Dincolo de Ziduri a lansat videoclipul piesei „Strigăt Mut”, care se vrea un strigăt de luptă împotriva avorturilor. „România are cea mai ridicată rată de avort din Europa: 480 de avorturi la 1.000 de naşteri, o rată de peste două ori mai mare decât media Uniunii Europene. Primul proiect pe care nu am fi dorit să-l facem, dar realitatea ne-a împins înspre acest lucru. Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!“, spun membrii formației.

Formația Dincolo de Ziduri a luat naștere în 2009, când membrii trupei și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment. Membrii trupei: Johny Kui, Popa Mihai, Daniel Kui și Emi Kui abordează în principal un stil rock, pe care îl împletesc cu diferite forme de hard-rock sau progressive rock pentru a surprinde ascultătorul prin contrastul neașteptat dintre versuri și instrumente.


Formaţia timişoreană a lansat, în luna septembrie a anului 2016, primul videoclip, la melodia „Deschizi drumuri noi”.

„Piesa «Deschizi drumuri noi» intră, fără doar și poate, în categoria lucrărilor artistice care sunt create într-un timp record, și aici mă refer la acel moment pe care nimeni nu îl poate explica, moment în care toate ideile muzicale se leagă între ele cu o fluență de neimaginat. Mai plastic vorbind, eram împreună cu băieții strânși pentru o repetiție și între două piese bine știute am început eu, sub forma de joacă, tema de chitară care acum stă la începutul piesei. Băieții s-au alăturat și fiind captivați de ce rezultă, am continuat să lăsăm inspirația divină să ne călăuzească. În acel moment s-a creat structura armonică și melodică a piesei. La final, țin minte ca am scos toți un strigăt de bucurie“, a povestit Johnny Kui, solistul şi chitaristul trupei, într-un interviu acordat site-ului tgeneration.org.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.